2016 Aralık GUY Sınavı
-
Diğer gazateleride etiketleyelim sabah akşam türkiye posta milliyet vb
-
bence bu kez etkisini hissedicez direk cumhurbaşkanına seslendik o kesin yanıt verir duyarsız kalmaz
-
Çok fena gurur duydum bőyle koltuklarım kabardı;))
-
Kedi olalı bi fare yakalıcaz galiba en azından bu birlik bile önemli
-
Arkadaşlar gönderdigimiz mektupları twitterda #İİBFDENMEKTUPVAR etiketi altında @RT_Erdogan @naci_agbal @Cengizyavili @mcivriz @ikalın1 @tcbestepe şeklinde etiket yaparak gönderiyoruz. Amaçımız tt olmak degil dikkat çekmektir.
-
Bu gazete haberlerinden sonra yazmayanda bence mektup yazar artık
-
@mertbulut hocam duyarsız olan yine duyarsız emin ol arkadaşlara watsap grubundan haber verdim mektup yazıcaz haberiniz olsun diye tek kişi geri dönüş yapmadı bugün hepsi yolladın mı diye sordu göğsümü gere gere yolladım ddm.İnsanın başkalarına muhtaç olmadan kendisi için mücadele etmesi çok büyük bi duygu iyi ki bu etkinlik birilerinin aklına gelmiş..
-
@pozitifdışsallık atıyormusunuz
-
Haberleri izleyin belki çıkarız ben kanal d ye bakıyorum biriniz starı biriniz show u izlesin bakalım çıkacakmıyız
-
Bu haberlerle duyulur artık sesimiz de şu ilan gelir ya
-
Arkadaşlar Ayla Pektaş oda yazmış bizimle ilgili sorunu beğenelim tweetleyelm
-
Foxa bakıyorum ama denk gelmedim henűz
-
@mertbulut ayda pektaş kim
-
Arkadaşlar çıkan haberlerin linkini ve mektuplarımizi watsap ihbar hatlarına atalım
-
@köyün-ağası ayda değil ayla pektaş ak parti kadın kolları başkanıymış
-
@mertbulut linkini atar mısın bulamadım
-
@aylin-yılmaz ben rtledim
-
Arkadaslar bende mektup yazcam cumhurbaskanina adresi verebilirmisiniz, insallh cumhirbaskanina ulasilirda emeklerimiz bousna gitmez ,
-
@kamuguyyy hocam ben sadece cbaskanligi kűlliyesi beştepe ankara yazdim adrese.
-
@bombiksmori cok sagol hocam oyle yazayim bende , insallh su mektuplari cumhurbaskani duyar naci beyin kulagini ceker martta guzel haberler aliriz arkadaslar ,,,