2016 Aralık GUY Sınavı
-
Elden mektup yazıp,postaya verme fırsatı bulamayan arkadaşlar e-devlet'ten cumhurbaşkanı sayfasına da mektup yazabilir..
-
Ben geçenlerde tercihini yap grubunun bizimle olan haberini GELİR UZMANLARİ grubunda paylaşmıştım ama yanlışlıkla silindi bi daha paylaştım grup yöneticileri onaylamadı arkadaslar bu gazetelerin haberlerini o grupta paylasirmisiniz çünkü Naci agbal o gruba üye belki görebilir
-
-
basbakan atv ve ahaberde ne dersınız yazalım twıtten
-
#BaşbakanileGündemÖzel
arkadslar herkez yazıyor bızde yazalım. kurumıcı sınav ısteyenler bıle yazmıs. 100 kısı yazsak dıkket cekmeye yeter -
Twitter da istihdam seferligi diye tag var yazalim oraya arkadaslar
-
-
#BaşbakanileGündemÖzel @sebnembursali hadı arkdslar bırer twıt atalım. henuz ıstıhdam konusuna gecılmedı. acele edelım
-
Arkadaslar mart sonu nisan başı ilan gelicekmiş.maliyede çalışan birinden duyum aldım.
-
@evy06 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
birin
arkads mart sonu ılan gelırse sınav hangı tarıhte olacakmıs onuda sorsaydın.
-
@evy06 gene mi troll
-
@evy06 maliye de hangi görevde hocam
-
valla dostlar bakın @sebnembursali #BaşbakanileGündemÖzel isteyen atar.
uzman askerler, kurumıcı uzmanlık ısteyenler yazıyor sureklı. bızde yazalım NERDESINIZ -
@ddguy müfettis hocam
-
@ynl006 arada 40 45 gün oluyor iste ona göre hesap edin. Haziran basi mayis sonu da sinav olur tahminim
-
@evy06 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
ur tahmi
dostum mayıs ayı kpss ve müdürlük sınavı var sadece 6 mayıs bos. hazıran ayına gelınce 2017 kpss sonrasında neden sınav yapsınlar beklerler 2017 puanıyla alırlar.
-
@ynl006 hocam bilemiyorum.bunu söyleyen kisi 2016da alım olmayacaginida söylemisti.
-
@evy06 başka ne dedi hocam kaç kişi olacak?
-
Arkadaslar sayi falan soylenmedi.olur yada olmaz bilemiyorum. Bana gelen duyum bu. Herkese farkli birsey söyleniyor anladigim kadariyla. Umarim dogrudur ve mart sonu ilan gelir. Herkese iyi çalismalar...
-
KPSS öncesi gelsinde ne zaman gelirse gelsin. Hem 2017liler için yıl içinde tekrar açılır. Şanssız olan bizim senemiz.