2016 Aralık GUY Sınavı
-
Erdinç açıkkaya diye biri sabah gazetesine ilan vermis
-
Ama su an fotoyu yukleyemiyorum
-
@ddguy ne diye
-
@ddguy bana gonder ben atayım
-
arkadaslar annemın e devletınden c.baskanına yazcam da nerden yazacagmı bılmıyrm cumhurbaskanına yazın secenegı var ordanmı?
-
@Del-Piero ben cumhurbaskanlıgı resmi sitesine girip Cumhurbaskanına yazın kısmından yazdım
-
ömer ekinci twet atmış arkadaşlar gereğini yerine getirelim bizlerde..
-
@İnmyheart kardeş cumhurbaskanlıgının resmi sitesinde cumhurbaskanına yazın kısmı var ben ordan yazdım dene istersen
-
-
Sayın Cumhurbaşkanımız sayın Başbakanımız Sayın Maliye bakanımız Iktisadi ve idari Bilimler Fakültesi 400000 öğrenci Kpss a grubu uzmanlık ve müfettişlik kadrosu ilanlari bekliyoruz 2017 kpss sınavı öncesi 2016 da yüksek puan almış kişilerin istihdam edilmesini talep ediyoruz Vatanın a ve milletine bağımlı hayırlı evlatlar olarak Taleplerimize ilgi göstermenizi arz ediyoruz Saygilarimla 2016 kpss a grubu öğrencileri. Metin Bu sekilde gençler
-
Gençler hadi ömer ekinci de haber yapacak rt leyin bol bol yazın altına yusuf kaplan a yaptığımız gibi yapalım
-
@köyün-ağası sana mesaj gönderemiyorum mesaj butonu yok engelledin mi beni hayırdır
-
@köyün-ağası beni bi takip edersen iyi olacak hocam
-
Malimevzuat . com sınavın geçerliliği için haber yapmış hem de guy için.bir girip beğenip rt yapalım dostlar
-
@ddguy sen beni engellemişsin engeli kaldır düzelir:)
-
nıye herkes bugun haber yapşms bı gunde sesımz nasl duyuldu
-
@İnmyheart benim düşündüğüm acaba ise yarayacak mi
-
@ddguy ne dusundunz hocam
-
@İnmyheart yani haber yapılıyo ama o kadar umudumu kaybetmisim ki bundan da bi şey çıkmayacak diye korkuyorum
-
@ddguy hmm anladm bnde bısey dusunuyosnz da acaba ıse yarayackmı dıye soruyosnz sandm ınş ıse yarar ya