2016 Aralık GUY Sınavı
-
Genç insanlar @Priss 'in "kpss bırakıyorum" yorumda yanlış anlaşılma oldu gibi, üstteki ziyaretçiye kinayeli bi cevap vermiş arkadaşımız. Zımni olarak verdiği %99 luk olumlu haber geçerliliğini koruyor diye düşünüyorum.
-
Dostlar o KPSS'yi bırakıyorum iletisi üstteki bir şahsa verilen latifedir onu niye ciddiye aldınız
-
@Priss sende mi guy u bekliyon
-
@Priss biri geliyo aralik ortasi biri geliyor şubat kesin biri geldi mart 15 %99 hiç sekmiyo maşallah
-
@Priss bu aralar her şeyi ciddiye alıyoruz hocam sende bi dahakine koyarsan iyi olur yoksa hepimiz yoldaşız
-
@Priss aciklama icin tesekkurler. Tugrul hocada kpss sonrasina kaldigini soylemisti ama yinede herseyin degisebilceginide eklemisti sizinde soyledikleriniz ayni yonde. Dolayisiyla mektup gondermeyenler bugun icinde gonderse son kez elimizden geleni yapmis oluruz:) umarim guzel aciklamalar gelir yakin zamanda
-
Mektuplarımızı yollamaya , twitter da TT çalışmalarına son bir kez daha yapalım ve bırakalım artık
-
@köyün-ağası Hayır dostum ben çalışıyorum
-
@altaybozkırlı Duyum birader ben kendimden sorumluyum ben de kesin konuşmadım
-
@selinn Mektup hayati öneme sahip. Twitter bence gereksiz. Sayın Cumhurbaşkanı ile doğrudan iletişim her zaman daha faydalı olacaktır.
-
O zaman bastırmaya devam bence
-
Bugun de mi bisey yok...daha napalım ya gidip bakanlığın őnűnde kendimizi mi yakalım:(
-
Bazi mektup orneklerini okuyunca insallah kimse okumaz diye icimden gecirdim sanki foruma yazar gibi yazilmis. Okunmama ihtimali yuksek olsada kurallara uygun guzel bir ifadeyle yazmakta fayda var. Elinde kurallara uygun az ve oz ifadeyle yazilmis mektup ornegi olan varsa paylasabilirmi
-
bu benim mektup
-
@Priss Arkadaşlar ilan gelmesede bu adama hakaret falan olmasın lütfen yazık çekinerek yazmış resmen kardeş herseyin hayırlısı inş dediğin çıkar çıkmazsada canın sağolsun üzülme
-
Maliye Bakanı Naci Ağbal'a verilen soru önergesine cevaben: Bu sene Gelir Uzman Yardımcılığı özel sınavının açılmayacağını söylenmiş. Bu işin ucunu bırakmayalım arkadaşlar, baskı arttırılmaz ise sınav gelmeyecek gibi.
İİBF mezunları puan alamadık o yüzden bu sene uğraşmaya gerek yok demeye gerek yok, bu sorun hepimizin sorunu, elinizden ne geliyorsa, en azından haberleri sağa sola atın. Bir kaç yere Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı açılmalı yazın, bir kaç kişiye sınav açılması için telefon açın. Yani, icrai bir hareketle bulunun.
Bu sene gelmeyen sınav yüzünden, bundan sonraki bütün yıllarda puanlar yükselecek, talep artacak. Bu sene puanı düşük olanlar için de bu durum önümüzdeki sene risk yaratacak. Lütfen! Daha duyarlı davranarak, sınav gelene kadar bu işi bırakmayalım. İlk defa İİBF adına ciddi bir birliktelik sağladık, 500.000 İİBF mezununu ilgilendiren bu konu hepimizin konusu.
100.000 Öğretmen için her gün bir açıklama yapmak zorunda kalanlar, 500.000 İİBF'li için bu kadar kayıtsız kalmamalı...
-
Bu benim mektup
-
http:// www.kamupersoneli. net/m/kamu-personelleri/maliye-bakanligi-gelir-uzmanligi-ozel-sinavi-acilmayacak-h24047.html
-
@humann kurumiçi açılmayacak demiş. Gelir uzmanlığı özel sınav diyor. Bizimle alakası yok sanırım. Ki bize dahada faydalı diye düşünüyorum
-
@83istanbul aynen katılıyorum kurumiçi açılmayacak diyor.Bizle alakası yok bizimle ilgili önerge vermemiş ki milletvekili.