2016 Aralık GUY Sınavı
-
@yatutarsa yarın satın alınan bir etkinlik var hocam
-
Arkadaşlar aşağıdaki yazı Türkiye Gazetesi yardımcı olacak ücretsiz olarak gazetede düzenlenerek kaleme alınıp yayımlayacak metni olabildiğince fazla kişi vereceğim mail adresine göndermesini rica ettiler. Kopyala yapıştır yapıp mail ativerin size zahmet :))
mail adresi: birderdimvar@tg.com.tr bu adrese lütfen aşağıdaki metni iletin
Feridun Ağabey, bizler üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden mezun olmuş gençleriz. Kamuda müfettişlik ve uzmanlık kadrolarına bizim bölümlerden alım oluyor. KPSS-A grubu sınavına giriyoruz. 80 üstü puanlar alıp sonra Ankara'da bakanlığın açmış olduğu kurum sınavına giriyoruz. Daha sonra onu da geçersek mülakat ile atamalarımız oluyor. 2016 KPSS'ye mayıs ayında girdik, fakat yıllardan beri her yıl ortalama 4000-5000 arası alım olurken bu yıl "hiç" kurum ilanı gelmedi. 2016 KPSS hariç bütün KPSS sınavlarının geçerlilik süresi iki yılken, 2016 yılına özgü bu geçerlilik 1 yıla düşürüldü. 2017 KPSS'ye 2,5 ay kaldı, yani bizim puanlarımızın geçerlilik süresine 2,5 ay kaldı. 2,5 ay sonra bütün emeklerimiz, gecemizi gündüzümüze katıp ders çalışmamızın karşılığı hiç olacak, emeklerimiz çöpe gidecek.
Maliye Bakanlığının İİBF'lilere Gelir Uzman Yardımcılığı sınavını açmasını talep ediyoruz. Vatanına, bayrağına bağlı bu gençlere artık daha fazla acı çektirmemelerini rica ediyoruz. Hakkımız olan ilanın artık gelmesini istiyoruz. -
@İnmyheart tamamdır;)
-
@İnmyheart gönderdim 2 mail adresimden de:)
-
@İnmyheart iki mail adresinden attım
@guyan-gelmiş mv lere nasıl yazıyoz maili falan vermemişler -
@köyün-ağası gönderdiğim linkte vekilin üstüne tıklayın orada telefon eposta yazıyor.
-
@davetsiz beni ve diğer arkadaşları engellemiş en son yazmayın artık bu yazışmalara son verelim demişti
-
@guyan-gelmiş sadece tel no var
-
@guyan-gelmiş bizim mvlerin hiç biri e posta kullanmıyor:)
-
@köyün-ağası olanlara yaz bir günlüğüne adanalı ol mesela
-
@guyan-gelmiş tamam mv tüm yurdu temsil eder sonuçta:)
-
Değerli vekilim,Sizden ricam bir konu hakkında sayın maliye bakanı Naci Ağbal'a bir soru önergesi vermenizdir.
Yaklaşık olarak 40 bin iibf mezunu arkadaşlarımızla beraber tam 16 aydır gelir uzman yardımcılığı sınavı beklemekteyiz.Gerek sosyal mecrada gerek ise çeşitli organizasyonlarla bu sorunu gündeme getirmekteyiz.Bu denli ısrarcı olamamızın sebebi de her yıl 2 defa açılan ve yaklaşık 4000 kişiye istihdam olanağı sağlayan bu uzmanlık sınavının 16 aydır hiç açılmamış olmasıdır.Geleceğin uzman ve müfettiş adayları büyük mağduriyet yaşamakta ve verdiği emeklerin karşılığını alamayarak büyük sıkıntı içine girmektedir.Eğer bu emek veren arkadaşlar için sayın Naci Ağbal'a soru önergesi verirseniz 40 iibf mezunu size teşekkürlerini sunmayı bir borç bilecektir.
Saygılarımla. -
arkadaşlar bu maili https://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/milletvekillerimiz_sd.liste burda mail adresi olan ve özellikle chp ve mhp adaylarına gönderin.Kopyala yapıştır ile göndermeniz 15 dknızı alır.
-
Feridun Ağabey, bizler üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden mezun olmuş gençleriz. Kamuda müfettişlik ve uzmanlık kadrolarına bizim bölümlerden alım oluyor. KPSS-A grubu sınavına giriyoruz. 80 üstü puanlar alıp sonra Ankara'da bakanlığın açmış olduğu kurum sınavına giriyoruz. Daha sonra onu da geçersek mülakat ile atamalarımız oluyor. 2016 KPSS'ye mayıs ayında girdik, fakat yıllardan beri her yıl ortalama 4000-5000 arası alım olurken bu yıl "hiç" kurum ilanı gelmedi. 2016 KPSS hariç bütün KPSS sınavlarının geçerlilik süresi iki yılken, 2016 yılına özgü bu geçerlilik 1 yıla düşürüldü. 2017 KPSS'ye 2,5 ay kaldı, yani bizim puanlarımızın geçerlilik süresine 2,5 ay kaldı. 2,5 ay sonra bütün emeklerimiz, gecemizi gündüzümüze katıp ders çalışmamızın karşılığı hiç olacak, emeklerimiz çöpe gidecek.
Maliye Bakanlığının İİBF'lilere Gelir Uzman Yardımcılığı sınavını açmasını talep ediyoruz. Vatanına, bayrağına bağlı bu gençlere artık daha fazla acı çektirmemelerini rica ediyoruz. Hakkımız olan ilanın artık gelmesini istiyoruz.
-
- gönderdim mail arkadaşlar
-
Bende maili gönderdim.ins çabamız karşılığını gorur
-
Bende gönderdim inşallah karşılığını alırız
-
Mhpli iki,biri İst diğeri adana vekillerinden mail attm
-
https://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/milletvekillerimiz_sd.liste bu listeden yaklaşık 50 milletvekiline naci ağbal'a guy ilanı ile ilgili soru önergesi vermeleri için mail attım. Bursa milletvekili Erkan Aydın 'Araştırıp verelim.Teşekkür ederiz.' diye cevap yazdı.
-
@aksoyefecan hadi inşAllah bizi umursamıyorlar ama soru önergesine mecbur cevap verecekler.