2016 Aralık GUY Sınavı
-
@83istanbul bende öyle tahmin ettim hocam umarım öyledir
-
@aylin-yılmaz mücadelen sonuç verdi
-
@turkkızı tesekkurler guzel olmus ifadeniz umarim geri donusude guzel olur bizlere
-
Soru önergesini okudum millet aylin başkan sana atayım Bakın o kurum Içi sınav tweeter da paylaşıyorum şimdi
-
Kurum ici sinavi acilcak diye oyle cok korkmustumki cunku abim maliyede duz memur onlara hizmetli kadrosundan memur atandi gecen yil. Atanan abla 10 yildir cayci olarak calisiyordu onun adina sevinmis olsamda kendi halime cok uzulmustum o masada oturmak icin verdigimiz emekler cok buyuk. Oncelik bizler olmaliyiz bizden gerekli sayida atamalar olduktan sonra calisanlarin odullendirilmesi boyle firsatlar verilmesi elbetteki guzel birsey
-
@selinn aminnnn inşallah:)
-
Arkadaslar bazen 400 bin iibf lafini kullaniliyor gerek etkinliklerde gerek suanda mektup yazan arkadaslar arasinda.Rica ederim bunu yapmayin ayni tarlaya emek eken 30-40 bin kisiyiz en fazla,emek vermeden ayni hasadi bekleyen tum mezunlari sayica belirtmek hem sizin gecenize gunduzune hem o tertemiz alin terinize hakarettir.Bu ayni zamanda karsi tarafda ciddiyetsiz bi algi yaratiyor.Bunun disinda zaten ortak paydada sorunlarimiz bellidir çalismalarimizi da aksatmadan bunlari dile getirmeye devam edicez insallah.
-
Arkadaşlar bir an düşününce farkettim ki;Maliye Bakanlığı olumsuz tavrını hemen ortaya koydu (kurum içi sinav acilmayacak)haberiyle..Kaldi ki bu mücadelenin tarafları bizden sonra ve daha kısa süreli etkinlik yaptılar.Bize böyle negatif bir dönüş olmadi henüz.Siyasi kaygılar çerçevesinde düşünürsek kurum içi sinav bekleyenler de az değil biz kadar onlar da oy potansiyeli..
Özetle Maliye bize bekleyin ilanı vereceğiz demiş olabilir mi zımni olarak?Çok mu iyimser bir bakış açısı oldu yoksa ?
-
@Serkan01 bize ilan illa ki gelecektir ama sınavdan önce ama sonra. Ama gerçekten kurum içi sınav istemek kabul edilir bi'şey değil buna tavrının net olması şaşırtmadı beni açıkçası. Ha tabi gönül ister ki 2017 kpss öncesi ilan gelsin. puanlarımız yanmasın
-
Abi ilan icin bu kadar eziyet cektik kim bilir calismasi nasik olaack bilinmez.lakin puanlar heba olacak ya emekleri heba ettiler dusunun ki bi tarlaniz var hasat zamani gelmis ama dis mihraklar yuzunden tsrladaki urununuz heba oluyor.bizim emeklerimizde oyle birilerinin hirsi yuzunden emeklerimiz ziyan oldu olacak.hakka girilmis oldu ben hakkimi helal etmiyorum hic bir sekilde ilan gelse de gelmese de...
-
Bir buçuk senedir ilk defa iibf adına olumlu birşey oldu tavuk horoz falan mı kessek napsak şaşırdım valla
-
Keşke bizimle ilgilide soru önergesi verilse ya bakan mecbur cevaplamak zorunda o yüzden kurum içi sorulduğu için net cevap vermiş bundan önce cevap vermemişti yani bize zımni vermiş olduğu bişey olduğunu düşünmüyorum bi vekile bizimde soru önergesi verdirmemiz lazım
-
-
Bu forumda kim varsa e devlete yada mektup yazsin cumhirbaskanina ben etkili olacagini dusunuyorum sonucta maliye bakani koltugunu kaybetmemek ugruna her sey yapar oturup beklemek hata gec kalinmamali bugun yarin yazip gonderin arkadaslar , 10 dakikanizi almaz oturup yine calisrsiniz zaman kaybettirmez sizlere ,, o ilan bu cabalarimizla gelecektir ben inaniyorum,,
-
@aylin-yılmaz twitterdaki amcaya selamimizi ilet
-
Kurum içinin açılmaması demek eksik personel eksikliğini bizimle doldurulması demek.Onun için gelecek ilanın ben yüksek sayıda olacağını tahmin ediyorum ama işte o ilan ne zaman gelecek. Kpss sonrasına kalırsa bir anlam ifade etmez.
-
e devlet üzerinden de isteğinizi iletin daha çok ses getirsin
-
https://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/milletvekillerimiz_sd.liste herkes memleketinin milletvekiline soru önergesi verilmesi için talepte bulunabilir.
Akp milletvekillerinden bilgi diğerlerinden önerge talep edilebilir.Ben başladım yazmaya:) -
@guyan-gelmiş bende yazıyorum şimdi
-
Bugün birde Twitter'da bir etkinlik patlatalim