2016 Aralık GUY Sınavı
-
@maliyeciadayi Evet bu da bir seçenek,iyi yapmışsın dostum..
-
Arkadaslar tekrar üye oldum sadece tek bir şey söylemek için vallahi size de yazık bosver in ben 11 aralık 2015 ten beri bekledim olmadı şimdi burda başlığın bi tarihine bakın yorumlar 11 bin tıklanma bilmem kaç size yazık ya bir şey olsa idi adminler de bilgi verirdi kendi kendinize konuşup heba etmeyin kalan ayları sizden başka kim var bi bakın Allah razı olsun etkinlik şu bu msj eee sonuç sonuç yine olan bize oldu ailelerimize hayallerimize oldu bu yüzden bir kardes tavsiyem birdaha guy girmeyin ne bu site ne başka site Allah hepimizin yardımcısı olsun.
-
@eapr1 tamam şimdi git.
-
bi bitmediniz...
-
Guy ilanı felan mı geldi ki ana sayfada geçmiş yıllar puanları yayınanmış duyum felan mı var
-
Sizce geç kalmadık mi harekete geçmek için İlan alabilir miyiz
-
@Ricardoreyiz neden gec olsun 2017 aciklanana kadar puanlarimiz gecerli imkansiz bir olayda degil ilanin gelmesi umudumuzu kaybetmeyelim:)
-
@paretowilfredo tükenmişlik sendromuna girdi sanırım guy-duyum-guy-duyum diye diye Son kez soruyoruz üstat. Okadar etkinlik yapıldı hala ses yok. Duyumlar o kadar mı kötü
-
@paretowilfredo aynen hocam muhakkak bakiyosunuzdur foruma arada da olsa olumsuz bigelisme mi var ki yorumsuz kaliyosun ? Su surec te bi duyumunuz mevcut mu acaba ?
-
2017 kpss istişare konusunda biri sormuş hala aynı durum kesin bir bilgi almaya çalışıyoruz alırsak söyleriz dedi
-
ben ınanıyrm o ilanı alıcaz
-
@paretowilfredo hocam bende sizden yorum gelmismidir diye bakiyorum her seferinde, yorumlarinizi merakla bekliyoruz
-
Arkadaşlar cumhurbaskanına konuyu ayrıntısıyla yazan bi arkadaş mektubun metnini kopyalayabilir mi rica etsem
-
Ben ikna oldum kpss kariyerimi burada noktalıyorum.
-
Hocam dün de bugünde insanları çelişkide bırakan açıklamalar yapıyorsunuz %99 ne olacağını biliyorum diyip açıklama yapmamanın bi anlamı yok bugünde kalkmış ne yazıyorsunuz.Bu forumdakiler yeterince sürüncemede kaldı artık insanların güzül haberlere ihtiyacı var
-
@jevons Ben kimseyi çelişkide bırakan tek bir kelime dahi söylemedim siz hangi açıklamamdan sonra çelişkide kaldınız? Açıklama yapmamamın bana göre çok geçerli açıklamaları var dediğim gibi % 100 emin olsaydım çıkar açıklardım ancak olmama ihtimali de olduğu için duyumu söylemek istemiyorum. Sizin ailenize ağıza alınmayacak hakaretler hatta tehditler edilirse birgün benim bu nedenimin çok gerçekçi ve temelli olduğunu anlarsınız.
-
@Priss haklı olabilirsiniz yaşadığınız şeyi bilmiyorum.Kpss sürecini burada noktalıyormdan bir çok anlam çıkabilir.Çünkü kafamız çok karışık tek bi kelime bile modumuzu düşürebiliyor bunu sizin için söylemiyorm gruba yorum yapacak herkes için söylüyorm.Ayrıca inş açıklayamadığınız şey güzel bi haberdir
-
@jevons kardeşim adam latife olsun diye eleştiri mahiyetinde yukarda yazanın yazısına ileti olarak yazdı.Bence sakin olmalısın:)
-
@Priss mademki duydugunuzu kesin soylememe karari almissiniz ki buna saygi duyarim sebepleriniz var ama burda bunu bize yazmanizi anlayamadim. Yani %99 biliyorum diyorsunuz burda herkes bilgiye acken ama soylemem diyorsunuz:/ biraz empati yapin lutfen sizin soylediginiz herseyden anlam cikarmamiz normal oluyor. Keske birseyler bildiginizi hic soylemeseydiniz
-
Dostlarım haklısın sanırım yine yeminimi bozarak ve dediklerim çıkmazsa -ki ihtimal dahilindedir çıkmayabilir- bir ton laf yiyeceğimi bilerek bildiklerimi yazıyorum. 3 hafta önce GİB'de bir üstadın yanına son durumu öğrenmeye gittim üstad kesin bir şekilde ilan gelmeyecek dedi. Abi emin misin diye sordum kesin gelmeyecek dedi tekrar. Bu duyumu yazmak istemedim moral bozulmasın diye. lakin bi süre sonra o üstad beni aradı. İİBF'lilerin gerek sosyal medyadan gerekse de gazete durumlarından gündeme gelme çabalarından olacakki bir hareketlenme var dedi. Abi nasıl bir hareketlenme dedim 15 Mart'a kadar bir bekleyelim bir açıklama olabilir dedi üsteledim abi biraz açık olur musun diye kardeşim GİB bir açıklama yapma gerği duyduysa bu iyiye işarettir tahminim o ki ilan yakın zamanda gelecektir dedi. Üstad bi oran vermek gerekirse sence ne olur dedim o da %99 gelir bence dedi. Şimdi aslında ben bu duyumu hiç ortaya çıkartmayacaktım geçmişte yaşanan olaylar yüzünden ancak dün o 15 mart olayını okuyunca dayanamadım.
Değerli Dostlarım şimdi yukarıdaki yazıyı ne kadar istekli ve heyecanlı şekilde okuduysanız burayı da sizden ricam öyle okuyun. Yukarıdan da anlaşılacağı üzere bu yazdıklarım tamamen DUYUM yani inanın 15 Martta hiçbir şey olmayadabilir. Ben şahsen ilanın hala gelmeyeceğini düşünüyorum çünkü gelse şimdiye kadar çoktan gelirdi ancak sırf siz rahat edin aklınızda benim yazdıklarım nedeniyle soru işareti kalmasın diye buraya yazdım. Lütfen DUYUM olduğunu ve illa olacak demediğimi %99 olayının da benden değil de üstadın şahsi fikri olduğunu unutmayın. Allah yardımcınız olsun.