Sadece kızlara cevap yazan erkeklerin takip isteklerini bile kabul etmeyen bir adamın lafını çok önemsiyoruz yapmayın arkadaşlar
velibaskal
@velibaskal
velibaskal tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
-
Arkadaşlar birisi bir şey diyor hemen karalar bagliyosunuz yapmayın bunu . Birisi demis martta gelen ilani ne yapayim tamam martta gelince o girmesin . ILAN GELECEK ders çalışıyoruz!!
-
@bonus kardeşim bu alınan bilgi bakanlıkta bir memur dan falan değil üst düzey yöneticiden alındı bir ay önce hazırlık yok diyen kişi bugün bunu dediyse ilan yakın ınsallah
-
@paretowilfredo @Antimülakat @aliveli bir nasılsınız da benden
-
Arkadaslar ilan elbet gelecek bizler ders çalışmaya devam etmeliyiz kurumu gecemedikten sonra ilan bir işimize yaramaz .
-
@aylin-yılmaz mayıs ayında derste aynısını demişti pek gerçekleşen şeyler söylemiyor kendisi
-
@Rorschach159 kardeş sen o pdf yi direk burada paylaş en iyisi yada bana da yollarsan güzel olur
-
Arkadaşlar az önce bi haber aldım kaynağını soracaksınız babamdan aldim haberi . Guy için hazırlıklar bitmek üzereymis vmy ve mhuy icin herhangi bir hazırlık yokmus bakanlıkta. Şimdi trol diyenler olacaktır zahmet edip hic yazmasinlar ayni isimle bütün sosyal medyada hesaplarim mevcut .
-
@aylin-yılmaz tarih ısrarla sorulmasına ragmen vermemişler cok sürmez demişler
velibaskal tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@utku tugrul hocaya güveniyorsan ona inan kardeş listeler gayette hazırmış bi senin guveninle olmuyor bu işler
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@tugayç kardeşim bütün sayfayi mi ekledin sadece sinav duyurulari olan kısmı mı ?
-
RE: BURSA GUY
@karakalpaklı benimde yakın sıkıntı yaşamayz insallah kardeşim
-
RE: BURSA GUY
S.a kader ortaklarim benide yazin burda yuksekleri görüp vazgecmeyin forumda zaten 79 dan aşağısı gormedim
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
@burcudml istanbulda vergi dairelerinin servisi var sanırım ulaşım diyenler bos konuşuyor bi hafta sonu gezecek insanlar
-
@hkkcndr ilk kurum olacak benim de olursa ilk mulakat insallah hakkimizda hayirlisi olsun
-
@hkkcndr onu hic düşünmedim kardeşim zaten merkez120 kisi kalan 30 da bana düşmez diye düşündüm
-
@hkkcndr kardesim ben sanmiyorum 81 göreceğin en yüksek79 ile kapatmış o zaman da ankara ıstanbul bursa antalya yokmus şehirlerde ama neye göre80 i kesin gece4 diyorlar anlamadım