2016 Aralık GUY Sınavı
-
Maliye bakanlığı 6 bilişimci alacak sonunda bir ilan geldi
-
Maliyeden ses çıktı @AbuZiTTin
-
Aa maliye personel alabiliomus arkadaslar cok sukur en azindan onu gormus olduk.
-
Tam maliye alımlara start verdi bu defa dolar zirve yaptı ekonomi koordinasyon kurulu toplandı şimdi kriz var diyip memur azaltacaz derlese pencereden atlarım artık
-
..................
-
Bende şakasına dedim kalkıpta kimse atlamasın azmettiren olmayalım bir haftaya dolar eski seviyesine dönsünde ilan istemiyorum
-
Allah'ım bir guy başlığı altında ne hallere gelindi. Neler oluyor, hem ülke olarak hem bireyler olarak nereye sürükleniyoruz. Cumaya giden arkadaşlar inşallah güzel dualar etmiştir .
-
...............
-
ilan geliyorsa i.k yı temizlediler demektir. inşallah darısı diğer sınavların başına
-
Ümitlendim ben biraz belki aralıkta gelir ocak sonu sınav olur o da uyar bize şöyle bi 2000'lik alım olsaa @ncbb
-
Rüyamda 1900 kişilik guy alımı gördüm 240 kişi antalya, 70 kişi ordu illeri vardı. Çok sayıda il ilana çıkmıştı. Eski sistem tek il tercihi vardı. Sabah bi heyecanla acaba mı dedim. Sonuç fena
-
Bir bilen yok mu arkadaşlar yeter ya bu zor bi durum
-
@83istanbul çöle düşen serap görür iibfye düşen rüyasında guy' ilanı görür
-
@dibace Aynen olağandan olağanüstü ye geçtik
-
Arkadaşlar tamm Allah razı olsun @paretowilfredo dan ama baskı yaplım en azında paretods iyi kotu bişey desin yetkilerin bizi taktıgı yok @paretowilfredo sen bişey de bari biz seni gandalf yerine koyduk
-
@Selim-Ertürk 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
eğer darbe girişimi ohal olmasa da dünya geneli konjoktür gereği 3.1 seviysi olacaktı şu an.. yellenin faiz baskısı.. gelişmemiş ülkeleri zorluyor.. hem kamu harcamlarını arttırsa trump bunu herkes bilir ki artan kamu harcamalarını finanse etmek sonucunda reel faizler artacaktır bu da biizm gibi ülkeleri olumsuz etkileyecek.. yani şu an ülkede fetö ohal olayları olmasa da en iyimser durum 3.1 seviylerinde olurdu bu aylarda dönem sonu da 3.2lerde seyrederdi..
Arkadaşım ekonomik verilere göre merkez bankası bu seviyeyi 2018 sonunda bekliyordu. Ama gevşek kırılgsn tl olan olaylar bu olayların çıkış noktası hepinizin malumu birikim ve z15 Temmuz ama enayi gibi alay eder gibi dolar 2,70 olcak demeleri gülünç
Dış borçu imf den başka düşünmeyen halk petrol elektrik tl ile alınır sanıyor yeteneksiz basiretsiz insanlar ekonomi maliye bakanı iken daha çok bekleriz. -
ben de rüyamda 10.000 kişilik vmy alımı gördüm. sinava da 10 katını cagiriyorlarmis sabah rüyayı anneme anlattım. aç tavuk kendini darı ambarinda görürmüş dedi.
-
@vmy ne güzel bende rüyamda iddaa oynuyodum hemde sistem
-
@vmy aşırı uçmuşsun bir tane 0 at. Biz 1000 e razıyız
-
İhraçlar başladı