2016 Aralık GUY Sınavı
-
aynn dostlar keske 10 kat sınav 2 kat mulkat olsa
-
Dostum bakanın konuşmasını göremedim ben atar mısınız. Merak ettim. Ne demiş. Açık açık konuşmaya başladı mı diye.
-
@keynesin-amcası bugün mü dedi
-
2000 2500 2800 bu sayılar çok geçiyo artık InşaAllah yüzümüzü güldürecek rakam gelsin hepimiz girelim ya daha çok dua etcem kardeşlerim sizde dua edin bizi bu durumdan kurtarıp yüzümüzü güldürecek olan Allah. ALLAH yyardımcımız olsun
-
@kürşaddd sanırım oyle bı video yok krdes. bı konferansta sormuslar oda muffts uzman alcaz demıs. haberlere flnda dusmedı bıldıgım kadrıyla
-
Arkadaşlar ben geçen sene şunu öğrendim hayatta ne yaparsanız yapın kendi verdiğiniz kararlardan pişmanlık duyun.İstanbul yazıcakken son dakika milletin lafıyla Ankara yazdm ve giremedim.
-
@aylin-yılmaz saat 22.42 de dedi
-
Tamamdır o zaman benim beklentim 2bin civarı İstanbul kesin var 2500 denildi bana ama ben öyle olacağını sanmıyorum çünkü sayı çok onunla gib zorlanır sınavla. 2 bin diyorum ben. Bir de İstanbul garanti var İzmir var bana denilen bunlar.. İnş yakın zamanda görecez. Bakan ne dedi sadece merak ettim. Ondan sormuştum
-
ne kaldı şurda 2 hafta daha beklerizz, duyumlar ilan gelmeyince sürekli ileri tarihe erteleniyor
-
ilan geldigi zaman. şehir tercihleri aynı gün mü yapilio ve sınava girme sonuçları ne zaman açıklanio???
-
@aylin-yılmaz allahtan mart nisan demiyorlar buna da şükür
-
açık konuşuyim GUY'un geleceğinekesinlikle inanıyorum ancak öğrenci kalkmış maliye bakanına sormuş istihdam seferberliğine cevap verecekmisiniz maliye bakanı da evet gerekli alımları yapacaz demesi bana pek inandırıcı gelmiyor acıkcası öyle bir olay olsa bir çok kişi tarafından şimdi doğrulanması gerekiyordu bence sonucta o konferansta onun gibi bir çok öğrenci vardı
-
İlan illa ki gelecek refarandum var inşalla alım bomba bir alım olur
-
@kürşaddd üstad eğer istanbul ankara izmir olursa sayı 2000 den fazla olur bence çünkü kitlesel alımlar bu şehirler yapıyor. Ayrıca 1.5 yıldır alım yapmayan bir kurum var ve binlerce personeli atmış durumdan.. 2500 2800 rakamları abartılı değil..inşallah bu rakamlar gelir
-
@gozde41 guy kardeşliği bu kolay mı halt etmiş yanımızda yüzük kardeşliği sevilmecek insan mıyım ben şaka bi yana ilan gelsin inşallah kazanırsak ikimizde evimin kapıları her zaman açık
-
@keynesin-amcası şubat sonu da gelmezse mart da gelcek duyumları başlar kadir koç başka bişey dedi mi bu adamı nerden takip ediyosunuz ya
-
İlanın gelmesi için can atıyorum ama daha bir sürü konu var açmadığım onlar ne olacak merak ediyrm o yüzden ilan hemen gelsin ama sınavı geç yapabilirler
-
@aylin-yılmaz instagramdan takibe alabilirsin canlı yayınlarımızı arttırıcaz arkadaşlarınıza haber verin ddi
-
@aylin-yılmaz instagramdan canlı yayın yapıyor başka bişey demedi
-
kutluay hoca da maliye tüm kadroları silip süpürcek yazmıştı