2016 Aralık GUY Sınavı
-
Kadir hoca 2 il seçimi olur diye ısrar ediyor iki yayında da öyle söyledi.
-
@aylin-yılmaz bu duyum ile ugrasan 4 5 hoca var kasımdan beri ilanı getiriyorlar bi gelmedi bi 10 katı oldu bi kpss puanı işin içine girdi bi kurum sınavı yok dendi guy umuz oldu mahallenin iki defa evlenip boşanmış bi kerede evden kaçmış kızı oldu dedikodusu bi bitmedi
-
4t de guy kursu acılacakmış o yuzden kutluay hocaya itibar etmiyorum.
-
Guy kursu neymiş ya adamlar nerelerden para kazanacaklarını şaşırdılar o puanı aldıysan zaten sınavı kazanacak bilgin var sadece tekrarlarını yap soru çöz tamam işte
-
Kutluay efendi hakimlik kursuda açmıştı ama idari hakim alınmayacakmış
-
@Affectio-Sctts bu daha başlangıç guy gelsin türlü türlü formatta kurs açılır
-
@keynesin-amcası bana kalırsa Guyun sınavının bile yapılması çok saçma zaten senin açtığın p 35 puanı %80 alan bilgisini ölçen ve daha zor bir sınav Guydan.çağır işte 4 katını mülakata olsun bitsin sgk denetmenliği için sınav yapılmıyor sgk uzman için bile sınav yapmıyor da zaten yani guy sınavıyla neyi ölçüyon devlet için maliyet az uz insan girmiyor o sınava. bence cok saçma
ancak şu zamanda bunu tartışmak da cok sacma da aklıma geldi birden
-
2000 kişi gelse 10 katı ve 5 katı durumunda sıralama kaca düşer sizce
-
Ya baya bı bakmadım neler yazılmış bence gelir idaresi şu konuşmaları okuyup alımlara buradan baslasa bu kadar caba,heyacan,birliktelik emek verilmesi herşey burada bulabilir ve direk yarın iş başı yaparız umarım herşey gönlünüzce olur
-
@keynesin-amcası haha onlara da gelir kapısı, guy kursu da açacaklarını yazmıştı bu duyumlardan sonra , valla bi duyum paylaşmayan ben kaldım herkes de bi duyum var
-
@aylin-yılmaz hocam zor değil sende patlat bi duyum
-
@ddguy guy gelcek arkadaşlar lakin gelmeyedebilir duyumum o yönde
-
@aylin-yılmaz bu çok politik bi duyum oldu ama
-
@ddguy en azından arkamdan küfreden olmaz her türlü çıkar benim duyum
-
@kürşaddd kardeşim bu akşam geçen alımda GUY olan arkadaşlarımla oturdum eğitimleri yeni bitmiş ve içlerinden biri açık açık sormuş alım yapılacak mı diye hayır yanıtını almış bu dediğim olay geçen hafta olmuş içime oturdu söylentiler aklıma geldikçe alım olmaması imkansız diyorum ama bir yandan da ümitsizliğe kapılıyorum bu tür söylemleri duyunca artık almayacaklarsa söyleselerde bizde ona göre kararımızı versek bittim tükendim bu belirsizlikten
-
@ddguy 10 katı durumunda 72-73 almak listeye girmek için yeter. 5 katı durumu ne demek bilmiyorum ama eski sistem olursa da kumara devam işte. 79 alanın açıkta kalması 73 alanın atanması gibi durumlar ortaya çıkabilir, şans.
-
@Affectio-Sctts video var hocam
-
@pomak onlara alım var derlerse ortalık karışır herkes sorar eğitimdeki başka biri aynı kişiye hocam bu il varmı şu il varmı kaç kişi gelecek soruları gelir bunun ardı arkası kesilmez onun için yok diyorlar bazen bir sınavı düzenlemek 3 ay sürer anca diyebiliyorlar 2015 te 2 martta yanlış hatırlamıyorsam mülakat sonucu açıklandı 23 martta yeni ilan geldi 21 günde ilanı hazırladılar pek bakma onlara
-
@keynesin-amcası bende öyle umuyorum inşallah biran önce açıklanırda kurtuluruz bu belirsizlikten zira 3.yılımın içindeyim artık dayanamıyorum baskılara aldığım puanda bi işe yaramayacak boşa girmiş olucam ve 2017 kpss de aynı puanı almam çok zor sınavdan beri adam akıllı oturup çalışmadım halimiz hayr olsun
-
@pomak hocam eğitimde olan grup var mı ya en son eğitim 13 ekim diye biliyorum ben 9 Kasım da bitmişti bizim tanıdık vardı o gitti ordan biliyorum