2016 Aralık GUY Sınavı
-
GUY TEZ VAKTE KADAR GELMEZ İSE MAZLUMLARIN MASUMLARIN HAKKINI SAVUNAN TATAR RAMAZAN'IN ÖFKESİ KONTROL EDİLEMEZ BİR HALE DÖNÜŞECEKTİR !!?!!!!
-
Allah ım senden başka ümidimiz kalmadı İnşallah tez vakitte hayırlısında gelsin şu ilan. sadece sınava girecek olan bizler degil aile hatta akrabalar konu komşu bile bu ilanı bekliyor. odaya saklanmaktan yoruldum.
-
Biz niye oturup kalkıp GUY gelecek mi, gelir mi, GUY nerede kaldı diye tartışıp duruyoruz. GUY gelirse gelir gelince de herkesin haberi olur, diyelim ki gelmedi zaten gelmeyecek bir sınav olduğu ortaya çıkar ve olmayacak bir şey olacakmış gibi davranıp umut beslememiş olanlar bir şey kaybetmez. Bu GUY' un üstüne bu kadar düşmeyelim hayatta başka güzellikler de var onların da farkına varalım. Mesela "fırsatınız varsa" İİBF mezunu olarak sınav beklemek yerine hali hazırda var olan sınavlardan YGS' ye ve LYS' ye girip bir daha üniversite okuyabilirsiniz. Bunun dışında yüksek lisansa başlayabilir veya başlamışsanız çalışmaları hızlandırarak araştırma görevlisi olma yolunda ilerleyebilirsiniz. Hayat çeşitli alternatiflerle dolu. Evet zor zamanlar yaşayan bir ülkenin vatandaşlarıyız ve özellikle belirsizliğin içinde kalmış insanlar gelecekten ışık alamıyor ve her şeyi karanlık görüyorlar fakat yapmamız gereken tam olarak bu değil. Kendimize gerçek umutlar edinelim arkadaşlar, dünyayı aydınlık görmemizi sağlayacak parlak umutlar ve her ne yapıyorsak veya yapmak istiyorsak onu daha iyi yapmak için çabalayalım. Ben inanıyorum ki her şey güzel olacak.
-
@Agor tesadüf eseri tanıştığım bir Meksikalı abim vardı bi defasında bana kendi memleketine ait bir söz söylemişti. Bizi gömmeye çalışıyorlar ama tohum olduğumuzu bilmiyorlar.
Senin söylediklerinde o hesap olmuş agor kardes eyvallah -
@sradaninsan gücümüz ulaşamadığı yere dualarımız ulaşırmış. Gece gece düşündürdün beni allah razı ola.
-
Günaydın hafta başı duyumu olan yok mu???
-
@urfa63__ Dostum siz de bekliyorsunuz ki sürekli bir duyum olsun, sürekli alım olsun. Keşke devletin idaresi bizim elimizde olsa da herkesi işe yerleştirebilsek. Söylediklerimi sakın yanlış anlamayın ama bu işler duyumla yürümez
-
Hâlâ oturduğumuz yerden birbirimize sorarak duyum bekliyoruz şu 2. 3. Yılı olanları hiç anlamıyorum evde oturmak demek hoşlarına gidiyor twit atalım gelin diyorum kimse yok fax çekelim destek yok ankaralı olanlar yada tanıdığı olanalar bakanlığa gitsin onda da kimse yok herkes korkuyor geçen sene bakanlığa gidip bizzat guy u soran arkadasım suan guy yani korkmayın yakın olmsa valla ben gidecem de ankaradan uzağım bu ülkede ağlamayana meme yok tek başıma hergün twit atıyorum fax çekiyorum ama tek başıma ses getirmiyor otursun bakalım daha iibfli ilan beklesin
-
@AbuZiTTin Kimse elini taşın altına koymuyor, maalesef yeni düzen bu. Biz ses duyurmaya çalışıyoruz fakat etki alanımız belli dostum. İlan beklemek yerine ilan yaratmak da lazım, sınav varmış gibi çalışmaya devam etmek de.
-
@Agor bir şeyi kabullenmek yenilmektir düzen bu değil oturarak başarıya ulaşan tek varlık tavuk
-
Bide twitter da sınavın iki yıl olması için tweet atanlar boşuna ugrasıyor artık gerçekçi davransınlar sınav iki yıl olmayacak ona ugrasacaklarına sınavla ugrassınlar
-
@AbuZiTTin Oturmayalim oturmayalim da ulkenin icinde bulundugu durumu da goz ardi edip her sey normalmis gibi de davranmayalim bu konularda. Zor zamanlardan geciyoruz, metanetli olmak, mucadeleye devam etmek lazim fakat dogru tavir ve disiplinle.
-
Yav he he tuzun kuru tabi bütün bakanlıklar alıma çıkıyor maliye alım yapınca ülke durumu oluyor bunun tek sebebi maliye bakanı onay merci o zaten biz kalkıp sokağa çıkalım ya da herkese küfür edelim demiyorum ki ilan isteyelim bunun neresi sakıncalı ilan isteyince ülke durumu daha mı kötü olacak
-
@AbuZiTTin Sen zaten o yav he he uslubunla bile neleri hak etmedigini gosteriyorsun arkadasim. Ben derdimi anlatmaya calisiyorum sen beni itham edip saldiriya geciyorsun. Ne diyeyim Allah yardimcin olsun.
-
Forumda yazılan uslubla benim haketmediğimi anlayacak kadar kalp gözün açıksa hiç uğrasma sınavla
-
@AbuZiTTin Neyi hakedip etmedigin konusunda bir yorum yapmadim arkadasim, dedigim gibi Allah yolunu acik etsin ama kizginlikla veya bardagin dolu tarafina odaklanmadan hic birimiz kazancli cikamayiz.
-
Yaw bu malumlarda biri sınav falan kalkmış dio, millet kafayı sıyırdı galiba
-
@serkan98 öyle bir şey olsa çok daha fazla gürültü çıkardı
-
Yazmaycam artık
-
@AbuZiTTin imama kızıp abdest bozulmaz hocam , güzel yazıyosun olur böyle sürtüşmeler vs.