2016 Aralık GUY Sınavı
-
Arkadaşlar simdi girdim ne gonderiyoruz nereye gonderiyoruz? Zahmet olmazsa birisi yazabilir mi bende űzerime dűşeni yapayım.
-
@bombiksmori canımın icisi link deki haberleri star in whatsapp ihbar hattına gönderiyoruz sen nerelerdesin ya
-
Açıklama dedikleri şey örneğin ağustosta şu kadar öğretmen alımı olacak dendi öyle birşey olabilir yoksa alım olsa alım olacak denir açıklama yapmak nedir yada bizi uyutuyorlar umutlarımızı taze tutuyorlar ki uyanmayalim
-
@ddguy sorma hocam bu ara pek musait olamıyorum arada bir girip bi etkinlik var mı diye kontrol edip çıkıyorum:) hemmen gőndereyim bende
-
bn anlamadm twıterda bırı yıne 15 mart duyumu verdı su 15 mart gelsn ılan gelmzse artık beklemıcem
-
@İnmyheart hocam sana Hilmi bey geri döndü mu
-
@ddguy dun tekrar sordum bakan yardımcımızın bu konuda bılgısı varmı bu günlerde alım olurmu dıye ama malum calısmaları bılıyorsunz ılk görüşmede kendısıne ıletecegım dedı
-
@İnmyheart twitter da 15 mart duyumu veren kim hocami yoksa ogrencilerden birimi
-
@selinn ogrencı bızım gbı yazdığı su
Bundan 1.5 ay önce falandi sabah 5 te telefonum çaldı kendisi 25 yıldır tanıdığım bir insan bizle aynı süreçte olan bir arkadaşım aradı. Çalışmayı bırakma Mart 15 gibi ilana cikacajlarmis dedi size umut vermek istemiyorum ama çocuk sabah 5 te beni niye aradi güvenilir bir yerden duydum dedi
-
@İnmyheart inşallah doğru çıkar size çok dua ederiz
-
@İnmyheart ne kadar guzel samimi yazmis boyle olunca niye kandirsinlarki diyor insan ama bugune kadar samimiyetine inandigim okadar cook yazi okudumki insallah bu son olsun
-
@selinn ben de baslarda her söylenene ınanıyordum ama artık duyumlara da duyarszlastım ınanasım gelmıyor
-
@İnmyheart hocam peki sayı da verdi mi ?
-
@turkkızı vermedı hocam
-
@İnmyheart şu kadar ay bekledigimize değecek bı alım olsun inşallah.
-
15 mart geçince yeni tarih ne olacak acaba
-
@kpsshobimdir inşallah o zaman guy sınavının tarihini konuşuruz
-
@kpsshobimdir 22 mayis
-
İnşallah hocam
-
22sini görsem 28i alan sınavına çalışırım