2016 Aralık GUY Sınavı
-
@ddguy ben yanlış anlamışım zaten. sağolsun @İnmyheart onun gibilere herzaman ihtiyacımız vardır.
-
@ddguy evet hocam bu pazar
-
@İnmyheart inşallah iyi haberlerle gelirsiniz. bu emeğinizin karşılığını da umarım en yakın zamanda alırsınız.
-
@ansızınbirilan ınsallah hepımız emeklerımızın karşılığını alırız
-
@İnmyheart inşallah olumlu haber olur. Olumlu olmasa bile kesin bir açıklama KPSS ye odaklanmamıza yardımcı olacak. Bizi belirsizlik çok yıprattı. Her gün uyanınca ilan var mı acaba diye bakıyordum. Pazar günü siz ne yazdınız diye bakacam.
-
@sametuzeyir aynen subatta kesin alim var dedi biri burda Ise gircektim vazgectim o isi de kacirdim elde var sifir oturdum hala bekliyorum 15 marttan sonrada beklemem artik bende
-
bende 15 marttan sonra kpss ye tam olarak yogunlascam
-
Bu sene yeni ve hırslı çalısanlar biz tecrubelılerden yüksek puan alacak galiba .
Bi ilandı duyumdu etkinlikti derken koptuk -
@miss-smith desene alım yalan olmuş duyumlar öyle mi
-
@Ricardoreyiz ilan gelmeyecek artık çok belli .. Gelmesi gerçekten mucize olacak.
Artık kpss ye odaklanayım diyorum ama forumlardan facebooktan twitrdan kopamıyorum.
3310 kullanmam gerek sanırım
Nasıl puan alıcam ben yaaaa tekrar -
@tugba subatta kursad diye bir arkadasin kesin demesinden cok etkilenerek bende is kacirdim maaleseff:( tabi tek onun demesi degil kendimde inanmistim ama olmadi:/
-
@selinn iste o arkadas cok kesin konustu yazdi buraya cok iddialiydi subatin sonuna kadar bekledim simdide martin 15 ine kadar beklicez ondan sonra bakan cikip alim var dese bile inanmicam heralde
-
@acetmehmettw e yazalm arkadaşlar Mehmet sımsek konugu
-
@İnmyheart bu iki gün nasıl geçer şimdi ya kötü bi haber alcaz eminim ve tekrar yıkım
-
@ddguy benimde haberin iyi olacağına dair hiç ümidim yok, eğer bi haber alacaksam o haber hep kötü oluyo
-
Askerde kurum sinavlarina calisilabiliyor mu bilrn var mı
-
@ddguy nerden haber gelicekmiş
-
@ddguy ınsallah ıyı haberler alırız
-
@WilliamNiskanen bulunduğun ortam çok önemli, rahatlık ve komutanlar açısından. ama sonuçta emir altındasın ders çalışma bakımından çok ta güvenme. Ben rahattım GUY mulakatına çalışmaya başlamıştım, mülakata 20 gün kala nobetım iki katına çıktı çevre düzeni işi çıktı derken hiç bakamadım son 20 gün. Kısacası duruma göre değişir.
-
@miss-smith Hilmi beyden @İnmyheart hocam konuşmuştu