2016 Aralık GUY Sınavı
-
Abisine sordu bilmiyorum cevabını aldı heralde. O da beklemiyordu böyle bi cevap ..Bakan bey birtürlü alım yapalım demedi. Ben yarın tamamen KPSS ye odaklanıyorum. iki aydır martın 15 ine kadar beklerim diyordum. Duyumlar hep boş çıktı. Haftaya ilan gelecek olsa Bakan şimdiden talimat verir ve duyulurdu..Arkadaşlar Guy şimdi gelmezse seneye de gelmiycek.Ama diğerleri mecbur alacak onun iÇin 90 puana yaklaşmaya çalışalım.
-
@hulyayasar Bu sefer de yarın mı oldu ?
-
o nasıl bir mantık yahu guy şimdi gelmezse seneye de gelmeyecek niye gelmesin seneye engel mi var gelmemesi için @safiTÜRK69
-
@safiTÜRK69 daha 3 gun once resmi gazeteye bakin hareketlenecek diger duyumlar hikaye martta gelecek diyodun?
-
Ben derdimizi twitter da duvarina yazmisim msj bölümü yerine , ilk biraz sanrm sinirlendi hakli olarak , duvarma yazman yerine özelden yazman daha uygun olurdu dedi bende kusura bakmayin yaklask 10000 kisi suan sizin vercgnz bilgiyi bekliyor hic alm olmadi bu yil vs şeklinde anlattm derdimizi, bir arkdasmzla görüsmüssunuz ona bugün bilgi verebilecegmzi söylemişsnz sizden haber bekliyorz dedim , biliyorum durumuzunu ve anlıyorum dedi su an musait degilim yarn öğlen haber verrm eger unutursam sen yaz dedi tmm dedm . Bekliyorz bakalım
-
@guyman Bakanın Guya bakış açısı bu kardeş. Referandum,istihdam seferberliği bi sürü insan atılmış iş yükü fazla ve alım yapmıyorsun..Bakan bu işe böyle bakıyor.Belki ismi değişir mesleğin.
-
Bakanlık yarın bir açıklama yapacak da olabilir.
-
@safiTÜRK69 ya hocam alım olmayacak diyon yarın açıklama yapabilir diyon ben anlamadim şu an
-
@safiTÜRK69 Valla kusura bakma da kardes burda senin gibi kesin bilgisi olmadan yazan adamlar yüzünden onca insanın psikolojisi bozuldu. Daha 3 gün önce nisan duyumu hikaye martta ilan gelecek cengizhan kardesimi rahat birakin yazmissin bugun de cikmis tam tersini soyluyosun !
-
.........
-
buradaki 15 mart duyumlarından çok etkilendigimden midir nedir rüyamda ilan geldigini gördüm, sayi da binli birseydi️
o kadar cok duyum adi altinda tarih verildi ki, rüyama bile sinirlendim bir sen umut vermemistin diyerekten
insallah 15 inde su ilan gelir de tum sıkıntıları unuturuz:(
-
@TugayÇ Haftaya OHAL KHK sı gelecek ve onunla beraber ilan gelebilir dendi.
-
@safiTÜRK69 kim dedi bunu kaynak nedir?
-
@safiTÜRK69 hocam kusura bakmayın bőyle bi űslupla konusmak pek tarzım değildir ama sanki sırf bisey yazmak için yazıyo gibisiniz. Yani bir őnceki iletiniz bi sonrakini çelişkiye sokuyo. Bence biraz dűşűnmeden yazıyosunuz.
-
@safiTÜRK69 kim ne zaman dedi açık yazarsan burda kimsenin aklında bi şey kalmaz
-
@safiTÜRK69 safitürk bu hesabı iki kişi mi kullanıyor?? Biri duyumcu biri umudunu yitirmiş duyum bekleyen
-
...........
-
Arkadaslar bende ilan bekleyenlerdenim ve bekleyenlerdendim.lakin surece bakilirsa bu ilan denen sey gelmeyecek gb bu benim tahminim duyumum degil.ayrica sorulmasi istenen kisiler sanki sir kupu de paylasilmiyor hic bisey seffaflik denen sey kalmamis lakin gelirse gelir gelmezse ugurlar olsun diorum cunku artik sagligimizdan olacagiz ve sunu anladim ki bu devirde okuyana deger yok yalakalik yapsrak taserondan girip sonra kadro ve daha sonra yukselme sansi verilir oldu.kariyer liyakat vs kalmadi.rizki veren allah ama allahin verdigi rizikla oynayanlarinda yatacak yeri yok evelallah.umarim hakkimizda hayirlisi olur.2016 hersekilde aleyhimize oldu kpss 1 yila indi sinav mayisa cekildi vs bunlarda arasririlmasi.lazim acaba niye oldu diye
Umarim hakkimizda hayirlisi olur.ama bizleri de bu sekikde magdur edenler de magdur olurlar... -
Kardeşim ilan beklemeyenlerin burada ne işi var. Gitsin dersini çalışsın. Ne konuşuyorsunuz burada
-
@safiTÜRK69 ne dıyon kardeş alım olcakmı olmucakmı