2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Recep_Alemdar 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Kardeşim ilan beklemeyenlerin burada ne işi var. Gitsin dersini çalışsın. Ne konuşuyorsunuz burada
Beklemeyenlerdenim.diyen benim kardesim bu benim duyumum dehil tahminimi.soyledim.ha ben ders calisiyorum yine merak etme sen.ben okudum.fikrimi.soyledim ve bende mesaj attim.bi kac kisiye ama kimse bisey demiyor o yuzden hakkimizda hayirlisi olur
Ha insallah ilan gelir gelirki.sikintilarsan kurtuliruz ki burda birbirimize dusmenin anlami yok.arti bizi.bu duruma dusurenlerde gerekli aciklamayi yaomasi gereken makamlarda suc -
Arkadaşlar bu ilanı ben de bekliyorum hem de sabırsizlikla..O yüzden ust duzey kim varsa ulaşmaya çalıştım..Benim planım şudur;ilan gelirse ne alâ puanımız yanmaz kullanırız..yok gelmez ise hayal kırıklığı yaşamamak adına 2017 kpss'den iyi puan almak için hedefi Kpss belirlemek..Bu saatten sonra gelse bile Kpss'ye yine gireceğiz o belli..Kpss'ye girmek için çalışalım o arada Guy gelirse zaten ona da çalışmış oluruz..Burada duyumlara bel bağlayıp moralinizi bozmayın..oturun ders çalışın ben öyle yapıyorum.
-
moral bozukluğundan mıdır nedir bilmiyorum milletin lafı çok bilmiş gibi geliyor artık
-
@Grimmjow söz bana mı kardeşim ?
-
Eğer banaysa ben bugün beklediğim bir haber aldım moralim bozuldu ama buraya yazmadim/yazmak istemedim.Vergi dairesi müdürü var tanıdığım onla konuştum sonucu yazmadım..ben de ilan gelmesini çok istiyorum ama reel olmak lazım..Bak hatta ben ikinci üni kaydı yaptım bile..Artık planlarımı guya bağlayamam.İnşAllah gelir ama 15 Mart'tı bekleyelim bakalım.
-
Puan yüksek olsa ne oluyor ki sanki kpss ye odaklanın diye söylenip duruyor ama ilan yok sadece guy değil hiçbiri yok 90 alsan da yok.
-
@marshall genel olarak diyorum dostum sana bi kastım yok herkes gelip ilana bağlı çalışmayın kpss ye az kaldı diyor zaten ilan gelmediği için moraller bozuk millet bilmiyor mu bunu yani mayısa kadar guyu bekleyecek halimiz yok yanlış anlaşılmak istemem ama bu tarz yazıları 30 kere gördüm artık gına geldi
-
@marshall ne dedi vergi dairesj müdürü hocam
-
@ddguy vergi dairesi müdürü ilanin durumunu bilemez diye düşünüyorum çünkü bulunduğum sehirdeki biz bilemeyiz ilani sadece talep isterlerse iletiriz demişti
-
@ddguy hocam acayip ihtiyaç var dedi personele..Biz talep ettik diyor keşke açsalar ama öyle bir hava yok diyor..Hukuk müşavirı bir tanıdık var ona da Maliye'de üst düzey bürokratlara sordurdum..son promosyon egitimin bitmesi bekleniyormuş..Ben yeni mezun oldum ilk girişim de iyi puan aldım ama kullanamadım..Ama aldığım izlenimler hocam 2017 kpss puanı eğer Allah devletimize zeval vermezse bir çok kapıyı açacak..o yüzden diyorum gelecek diyenlere bel bağlamayalım.Allah atanma sevinci yaşatsın hepimize.
-
@Grimmjow sıkıntı yok hocam ben de senin gibi düşünüyorum..Sadece duyumlar cikmayınca üzülen insanları görünce yazmak istedim..Yoksa şart oldu kpss zaten.
-
Bisey sorucam arkadaslar 2017 kpssye girdik diyelim ozaman guy vema vmy gelecek mi ya gene gelmezse cok umitsizlige kapildim ya
-
arkadaşlar buradaki kaç aylık samimiyetimize dayanarak bir şey danışcam.ben artık kpss yönelme kararı aldım son bir kez daha.ama anayasa için eski notlarımdan çalışmak doğal olarak mantıklı gelmiyor sizce nasıl bir yol izlemeliyim.lütfen bir akıl..
-
@şengüll bence 2017 kpss sonrasida gelmezse aşırı saçmalık olur. ben buna ihtimal vermiyorum.bu kadar ihtiyaç yoğunken hemde.
-
@kubraguy suan bi değişiklik yok neden mantıksız geliyor ?
-
@velibaskal ben kpss için soruyorum.referandum sonrası.anayasa degkşikliği kabul ediltikten sonra bir çok temel şey geride kalıyor.düşünsene bütçe kanununda bile değişiklikler var.eski notlara calışıp karman çorman olacakmış gibi geliyor herşey.o yuzdrn mantıksız geliyor.
-
@kubraguy bütün maddeler referandumdan sonra yürürlüğe girmeyecek giren maddelere bakacağız o zaman ama o giren maddelerde çok büyük değişiklikler yapmayacak dedi hocam şimdiki notlarimizin yüzde 90 ı geçerli olacakmış
-
İnşallah
-
2017 kpss sonrasi alim yaparlarmi yani yapmazlar diye cok korkmaya basladim maliye bakaninin kati tavri cok korkuttu beni sizcede alimlar olurmu arkdslar
-
@şengüll 2017 de alımlar patlayacak buna emin ol ve elinden gelenin en iyisini yapmaya çalış Kpssde.Kurumlarda yüksek düzeyde istihdam açığı mevcut