2016 Aralık GUY Sınavı
-
Arkadaşlar peki hangi kurum hangi puan türünden alacak onu söylesinler bari bizde ona göre sınavlara girelim.
-
Arkadaşlar 5 derse kesin girilmeli iktisat hukuk çeko maliye muhasebe.belki işletmeyede girebilirsiniz ancak diğer 3 lüyü boşverin.
-
Bunu ticarete dökenler hepsine girmeye mecbur da birakirlar bizi
-
Gerçekten çok büyük REziLLİK
-
@paretowilfredo hocam haber yapılmalı bence ya da dava açılabilir mi bu ücretlere avukatı burdan para toplar veririz
-
@Fişek-MORGEN kesinlikle bişey yapmaliyiz
-
Demekki etkinlikleri guy için değil bunun için yapmaliymisiz guy gelmedi belki bu gündem olurdu
-
ösym kpss alan sınav oturumlarını ve sınav ücretlerini açıklamış olup her oturum başı 40 tl olan bu oturumlardan 9 sınava girmeye mecbur bırakılan iktisadi idari bilimler öğrencileri bu ücretler karşısında şaşkınlığa uğramıştır. Sadece alan oturumları 360 tl olup lisans sınavı da 60 tl olup bir iktisadi idari bilimler öğrencisi kariyer meslek hedefliyorsa toplamda 420 tl ücret ödemeye zorlanmaktadır.Üstüne sınavların sadece belli illerde yapıldığı da hesaba katılırsa ve yüz binlerce insanın mecburen başka illerde sınava girmeye zorlandığını da hesaba katarsak bir kişinin sadece sınava girme maliyeti altından kalkılmayacak türden akıl almaz bir soygunluğun örneğini teşkil edecektir. Dünyanın başka hiçbir yerinde böylesine soygun görülmemiştir!!! lafta sosyal devlet olan bu güzelim ülkemizde bu soyguna dur diyecek olan tüm siyasi ve bürokratik kesimi bu soygunu önlemeye davet ediyorum ve gereğinin yapılmasını arz ediyorum.
-
Soygunun daniskası bu o kadar param olsa surunmem zaten bu kadar nas vicdansizlik acimasizliktir bu
-
Bu nedir yaw biz is adamimimiyiz 420 tl nedir yahu zaten alim yok bu vicdansizliktir !! Gecen sene verdigimiz parada bosuna gitti yeter yaw sinavlarinin oturum basi yapmasinin sebebi mali sömürüymüs baskada birsey degil biz işsiziz işsiz !!! Hakkim haram olsun
-
@hulyayasar hocam hılmı bey sıze bana hatrlatın demıstı sorarmsnz bn sordum yıne gordu bısey yazmadı
-
İllerdeki mitingler de iibf liler kendilerini yaksa anca sesimizi duyup halimizi görürler! Biz bu yaşta ailemize yük olmayalim derken harclik icin utanip sıkılırken onlar bizden 420 lira sınav ücretini almaya utanmıyorlar.
-
Biz sesimizi duyurmaya çalıstıkca başımıza saha kötü işler geliyor. Nihat hatipoğluna sormak istiyorum bu alınan harç ücreti caiz mi hocam?
-
-
Saatn 1 gibi yazaym dedim su osym curcunasi sinirleri alt ust etti sinirle bisey yazrm simdi alim yok falan derse biraz dha bekleym 1 gibi yazarm olur mu @İnmyheart
-
tamam @hulyayasar
-
Arkadaşlar memurlar net WhatsApp ihbar attına sınav ücretlerinde ki bu fahiş fiyatları haber yapmaları için mesaj atalım dikkate alacaklardır ...
-
zzzzzzzzzz
-
BIMER VE CIMERE YAZALIM
-
Gündemdeyiz gelin #ÖğrencilerSömürülüyor