2016 Aralık GUY Sınavı
-
Bende öyle düşünüyorum ama bekliyor insan yinede bakalm hayrlisi @ddguy
-
Hilmi bey kim.ne için cevap bekliyorsunuz .Birde 15 mart guy için son tarihti yarın carsambason gün öyleyse.
-
@nene-hatun 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Hilmi bey kim.ne için cevap bekliyorsunuz .Birde 15 mart guy için son tarihti yarın carsambason gün öyleyse.
Hocam önceki sayfaları okumadiniz mi herkes Hilmi bey kim diyo bi haftadır nerdeyse konumuz bu Hilmi bey cengiz yavilioğlu nun kardeşi ona yazdı arkadaşlar haber vercem dedi bugün için onu bekliyoruz
-
@ddguy adam resmen elini verdi kolunu geri alamıyor bizden:)
-
@guyan-gelmiş kardeş elini kolunu istemiyoruz cevap versin yeterli
-
döncem sana işlerim var önemli dedi kımbılır ne zaman döner
-
@İnmyheart ya vereceği cevap altı üstü gelecekmis yada gelmeyecekmis demek oyalıyor mu acaba
-
Söyleyeceği cevap ilan şu tarihte veya ilan gelmeyecek 1 cümle laf söyleyecek işim var diye yazacak zamanı varsa cevap verebilirdi niye oyalıyor anlamıyorum
-
bilmiyorm ki yanı bn olsam bu kadar baskıya bıan once cevabı verır basımdan defederim @velibaskal
-
Bakan yardımcısının kardeşi olan Hilmi bey ...Hmmm.size helal olsun o noktaya kadar ulaşmanız takdire şayan.ilk kez bu yıl bu kadar etkinlik azim görüyorum sınav açılması konusunda ..Hiç görmediğim şekilde bastıran iibfliler var..Hepinize helal olsun kardeşler .....
-
ama bılmıyorum da dıyebılır onu da demiyor demekkı bı yerden haber beklıyr
-
Bugün 15.00de Cengiz yavilioğlunun sakaryada konferansı var galiba onu mu bekliyor ki
-
Beklemekten zarar gelmez nasılsa 10 aydir bekliyoruz ..;))))))
-
@sametuzeyir olabılır belkı konferanstan sonra bılgı verır abısıne sorup
-
Şu kız halimle terbiyemi bozcam sonra da böyle devam etcem diye korkuyorum artık ya sabır
-
Guy eğitimde arkadaşım var. Sor bakalım ordakilere demiştim geçen hafta sormuş yok öyle bi bilgimiz bizimde açmadan 5 6 gün önce haberimiz oluyo demiş. Bende bugün yine sor dedim haber bekliyorum bakalım. İnşallah geliyor der
-
Arkdaslar aradı hilmi bey konustuk. Aslnda tam bilmiyorum dedi anlattm 2016 puanmz yanacak alim yapilmadi sinav öncesi alim olacak mi kesin bir bilginz var mi dedim eger gecen hafta olaydi direk sorardm kendisine yüzyüze gorustk dedi ancak yüklü bir alım planlandigini biliyorun ben direk müdahale edemiyorun abimden öğrendiğim kadaryla biliyorm dedi bende israrla kpss öncesi gelecek mi dedm planlanyor geledebilir dedi yani kesin birsey denedi çünkü kendiside bilmiyor tarihi ama yil ortasinda geliyor genelde ve yüklü bir alm olacak dedi. Kendi numarasndan aradı ve sen sürekli hatrlat ben net bilgiye ulasmaya calisaym hatta 31 inde bu ayn bakan beyle gorusecegm dedi. Sonuc tarihi bilmiyor ama bir yüklü aln oldgnu ifade edyor
-
@hulyayasar hep aynı teyyare
-
@hulyayasar bu ne şimdi ben anlamadim burdan da havamizi aldık resmen
-
Gecen sene kacla kapatti kac kisi bu alimi bekliyor dedi gecen sene 73 le kapatti bu sene o puanda olan 40 bin kisi var dedim anlattm saolsn dinledi elnden geleni yapacagni söyledi ne yaplm sagolsn en azndan ilgilendi ve iletecek skntilari