2016 Aralık GUY Sınavı
-
@ddguy kimse net tarh söylemiyor hocam elimzden geleni yapiyoruz ne yapalm bilemedm artk. @İnmyheart hocam sizede donemedgni yogunlktan söyledi
-
@hulyayasar iyi niyetli bir insan ama politik cevap vermiş.İçi boş bir cevap kısacası.
-
Cengiz Yavilioglu nun bana verdigi cevap la ayni nerdeyse.. sasirmadim ama niye bu kdar bekletti bu bilgi icin onu anlamadim ?
-
bumuydu yanı yaa bana kesn bılgıyı pazar gunu verecegm demstı bu bılgının nesı kesın
-
Yani olmayacak dese bile bu cevaptan daha iyi olacaktı diye düşünüyorum politik bi cevap yine
-
Millet artık guyu yüzde yüz bir biçimde beklemeyi bırakmalıyız. Hatta bu başlıği bile silmeliyiz bence. Bu kadar hayal kırıklığı kendimize zarar.
-
Açık açık 'yakın zamanda sınav olmayacak' demek istemediği için böyle belirsiz ifadeler kullandığını düşünüyorum.Yüklü alım olacak onu biz de tahmin ediyoruz.Önemli olan ne zaman olacağıydı boşuna yanıt beklemişiz cumadan beri
-
Referandum öncesi gelmeliydi. Bunu biz istemeden onlar ilanı vermeliydi geregi vatandaslik görevi artik
-
kpss a grubu alan puan türlerinin hesaplanması için 2017 yds ilkbahar dönemine girmek şartmıydı? daha önceki yılın yds puanları geçerli değilmi?
-
@unbelievable öğretmenler için 120 olan puan hariç YDS etkisiz
-
@impressiveunit cok sevindim teşekkürler. . artık her şeye panik yapıyorum.. 2016 bitiyor:(
-
çalışmaya devam
-
Çabanız için çok saolun hocam, Allah emeklerimizi görüyor
-
@wagner hocam hala 14 mart konusunda ısrarcımısınız yarın son gün:)
-
Yüklü alım mi olcakmis peh yeni bir oyalama taktigi oy kacirmamak adina pes!
-
@guyan-gelmiş bize bu söylendi. Duyduk söyledik.
-
tamamen umudumuzu kesebiliriz bence 15 inde ilana çıksalar haberi olurdu elbet gelecek derdi bu saatten sonra guy hayal bence
-
@Grimmjow bu akşam ve yarın akşamki resmi gazetelerde çıktı çıktı sonra kpss yine yine yeniden.
-
..........
-
@aliali guy ilani tarihi mi bu?