2016 Aralık GUY Sınavı
- 

@ddguy kimse net tarh söylemiyor hocam elimzden geleni yapiyoruz ne yapalm bilemedm artk. @İnmyheart hocam sizede donemedgni yogunlktan söyledi 
- 

@hulyayasar iyi niyetli bir insan ama politik cevap vermiş.İçi boş bir cevap kısacası. 
- 

Cengiz Yavilioglu nun bana verdigi cevap la ayni nerdeyse.. sasirmadim ama niye bu kdar bekletti bu bilgi icin onu anlamadim ? 
- 

bumuydu yanı yaa bana kesn bılgıyı pazar gunu verecegm demstı bu bılgının nesı kesın 
- 

Yani olmayacak dese bile bu cevaptan daha iyi olacaktı diye düşünüyorum politik bi cevap yine 
- 

Millet artık guyu yüzde yüz bir biçimde beklemeyi bırakmalıyız. Hatta bu başlıği bile silmeliyiz bence. Bu kadar hayal kırıklığı kendimize zarar. 
- 

Açık açık 'yakın zamanda sınav olmayacak' demek istemediği için böyle belirsiz ifadeler kullandığını düşünüyorum.Yüklü alım olacak onu biz de tahmin ediyoruz.Önemli olan ne zaman olacağıydı  boşuna yanıt beklemişiz cumadan beri boşuna yanıt beklemişiz cumadan beri
- 

Referandum öncesi gelmeliydi. Bunu biz istemeden onlar ilanı vermeliydi geregi vatandaslik görevi artik 
- 

kpss a grubu alan puan türlerinin hesaplanması için 2017 yds ilkbahar dönemine girmek şartmıydı? daha önceki yılın yds puanları geçerli değilmi? 
- 

@unbelievable öğretmenler için 120 olan puan hariç YDS etkisiz 
- 

@impressiveunit cok sevindim teşekkürler. . artık her şeye panik yapıyorum.. 2016 bitiyor:(  
- 

çalışmaya devam 
- 

Çabanız için çok saolun hocam, Allah emeklerimizi görüyor 
- 

@wagner hocam hala 14 mart konusunda ısrarcımısınız yarın son gün:) 
- 

Yüklü alım mi olcakmis peh yeni bir oyalama taktigi oy kacirmamak adina pes! 
- 

@guyan-gelmiş bize bu söylendi. Duyduk söyledik. 
- 

tamamen umudumuzu kesebiliriz bence 15 inde ilana çıksalar haberi olurdu elbet gelecek derdi bu saatten sonra guy hayal bence  
- 

@Grimmjow bu akşam ve yarın akşamki resmi gazetelerde çıktı çıktı sonra kpss yine yine yeniden. 
- 

.......... 
- 

@aliali guy ilani tarihi mi bu?