2016 Aralık GUY Sınavı
-
Ensonhaber ve memurlar nete WhatsApp dan yazabilirsiniz mutlaka dikkate alacaklardır ...
-
Fox ihbar hattina yazdim twittr da da gündemdeyizz
-
Kısa vadede sonuç almamiz mumkun gorunmuyor ya bu para cepten cikacak gibi
-
@İnmyheart 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
BIMER VE CIMERE YAZALIM
Arkadaşlar 2 dakikanızi ayırıp yazın lütfen
-
Ben hayatımda bőyle soygunculuk gőrmedim. Bu resmen zalimlik ya. İnsanlar zaten işsiz nerden bulsun bu meblayı. Űstelik alan sınavı her şehirde olmuyo. Bide yol parasını koy űstűne. Yazık gerçekten çook yazık.....
-
@hulyayasar hocam geri dönmedi mi Hilmi bey bence sor artık
-
15inde aciklama yapilcak demisi biri. Puan turleriyle ilgili bi aciklama olur o bence.
-
Yazıklar olsun vermedikleri ilanın sınavı pes artık pes nerden bulcaz 400 lira !!!!!
-
Senet imzalayalım senet bunlar tefeciden beter oldu !!!!
-
Acaba kamu ile uluslarası ilişkiler puan ağırlıklı alım yapan kurum olur mu? İstatistik zaten 2 puanı etkiliyor ona girmeyeceğim.Kamu ile uluslarası 14 puanı etkiliyor girmemek olmaz heralde:(
-
@ddguy yazdm hocam telfnla araycakms birzdn numara istefi verdim bekliyorum
-
Derdimize birde sinav ucreti eklendi calisamiyoruz resmen
-
Mecbur bu parayı vercez gibi görünüyor bari düşük puan almayalım bence herkes daha çok calissin
-
Calismak bir yana ne yapacagmzi bilmiyoruz ki bos bos bekliyoruz isin sonucu ins güzel olur
-
Dostlar Bimere de Cimere de yazalım, ben ikisine de yazdım, sesimiz ne kadar gür çıkarsa o kadar etkili olur, iki katından fazla artırılmış bir sınav ücretinden bahsediyoruz, hiç adil değil.
-
https://mobile.twitter.com/osymbaskanligi
Fahis fiyati vicdansixligi buraya da yazalim allahin belalari420 tlsoygunvurgun resmen
-
@hulyayasar inşallah hilmi bey güzel haberler verir de az da olsa moral olur. Bu kadar olumsuzluğu üstüste kaldıramıyorum..Her şey mi iibfyi bulur anlamıyorumki..
-
Arkadaşlar 150 yi arayın telefonda konuştuğum kadın bile yuh dedi siz düşünün eğer katılım fazla olursa ise yarar ücretler düşurulebilr herkes arasin dedi
-
@hulyayasar bu kadar olumsuzluktan sonra bence o da iyi bi şey demicek
-
@hulyayasar o degıl de bu hılmı bey benım yazdıgmı goruyo ama cevap vermıyo neden acaba bı kusurummu oldu kı