2016 Aralık GUY Sınavı
-
fu*ck the system
-
@kürşad birader kim ne dediyse dedi yaptıysa yaptı boşver takılma bunlara, guy, vmy ilanları kpss öncesi mi sonra mı gelir varsa bu konuda bi bilgin onu söyle sana zahmet.
-
Sınav yapılmak istenirse cumartesi müdürlük pazar guy yapılır daha önce guy sınavı pazar günü de yapılmıştı yanlış hatırlamıyorsam cumartesiye bağlı kalmayın ales kpss harici her hafta boşluk bulunur
-
Yani ilan gelecek gelmeye de dur hele sınav tarihi ne zaman olarak belirleneceK? Meseleye ilanın geliş tarihi üzerinden odaklan, misal, ilan KPSS 2017 sonuç açıklamasının öncesinde gelsin de sınava Haziran, Temmuzda da girilir. Hem aradan kpss de çıkar miss!
-
@iyimser16 dostum.. sağol ama resmen küfür eder gibi ya neyse.. eski yorumları da okudum.. zaten defterdarlık da geleecek inş ama ayp ya.. iyi niyetle şey yaz.. küfür etsin adam özelden buradan giydirsn bu ne ya
-
@kürşad hadi ikile bakalım bu kadar şov yeter
-
Muy 25 gelir sanırım duy ne olur hocam sence p42 idi sanırım benim bir umudum da o çünkü
-
neyse ben kaçar dostlar benim lafım bana sövenlere.. özelden yazan pis küfürlere.. ben daha yazmam.. çok sinirlendm.. iyi niyetli herkese başarılar
-
-
@Antimülakat sinav okadar sarkarsa millet kurum sinavinda 90a dayanir
-
@Antimülakat milletin aklını karıştırıyorsun
-
@TugayÇ hocam sayfandan geçmişte yazdıklarına baktım aynı senin gbi düşünüyorum bnde biçok arkadaş kızacak ama hem vym hem guy üstüre gelecek, bddk sınavı var ales ygs hep haftasonları kilit valla yüzdeyüz mantıklı konuşmuşun bnce
-
Arkadaşlar örnek veriyorum yahu, hemen altında bir şey aramayın, ben fikrimi beyan ettim. Gİb'in hangi tarihte boş olduğunu bilmiyorum, sadece örnek olsun diye yazdım
-
Dikkat ettiğim nokta Maliyede toplamda 2500 ün üzerinde alım olacağı söylemi.Bu da demek oluyor ki VMY ve Guy haricinde yani Muy Ve Duy kadro toplamı 200+ olacağı. Bu da ayrı birgüzel haber.. Mhuy da cabası tabi. Maliyeden kısa vadede toplamda 5 sınav. Rüya gibi.. Sgk teftişi de unutmayalım .. Çilek :))
-
Ya ilan gelsin de sınav haziran da olsun çok bi şey fark etmez ki
-
@kürşad kardeşim haklısın bazı arkadaşlar terbiyesizlik yapmış olabilir boşver sende sıkma bunlara canını, ne diyim paylaşmak istersen paylaş yoksa da yinede Allah gönlüne versin kardeşim. Başarılar dilerim
-
@Antimülakat hocam alimin olacagi kesinken neden tam tarihi suan kimse bilmiyor? Bu kadar gizli olmasinin nedeni ne ?
-
@kürşad ben size teşekkür ederim sayenizde ders çalıştık başkaları ne der bilmiyorum ama teşekkür ederim kendi adıma
-
Şu habere sevinen 20000 kişi imza atan 700 kişi nerde iibfnin gücü lütfen arkadaşlar katılın şu imzaya katılmayanlar için söylüyorum
-
Kurum sınavı zaten yüksek kapatıyor temmuza kadar herhalde herkes Fuller