2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Antimülakat topluluk içindeyiz hacı millet ilan bekledi şimdi ilan var kpss sonrası falan demek daha çok psikolojileri bozulur
-
Baba ne oldu ya başa mi döndük
-
Olaysız gün geçmiyor sordugum sorular havada kaliyor
-
Haziran da hakim alinacak diye bakan simiden acikladi. Meb ogretmen atamalarini referandum sonrasina atti. Neden bizim alimlar kpss sonrasi olmasin ? Hepinizden cok ben istiyorum kpss oncesi olsun lakin yok iste takvim cok sıkışık geliyor bana.
-
@kürşad sen insanlari kandirdiktan sonra sana soylenen tüm sözler müstahak. Zaten iyi niyetlerini yazdiklarindan görüyoruz. Sen 15 Şubattan sonra saklandığın deliğe tekrar dön.
-
@TugayÇ hocam sıkıntı yapma ilanı resmi gazete de görelim sınav haziranda olsun ne farkeder
-
Hem sınav kpss sonrası olsa ne olacak sonuçta puanlar kullanılacak
-
Söylemeyim söylemeyim diyorum tutamıyorum, ben sınav ilanı için referandum öncesi çıkılacağını düşünüyorum. Düşünüyorum çünkü temkinli olmakta fayda var, sonrasında bir kelle istendiğinde kırmızı bültenle aranmak istemiyorum.
-
@TugayÇ bay negatıf moralımı bozuyosn
-
Gece resmi gazeteye vermesin Binali bey
-
@ddguy bu zamana kadar haziran da sinav yapilmis ? Ornegi var mi cidden bilmedigimden soruyorum
-
@TugayÇ İlan gelsinde sınav kpss sonrası olsun
-
@TugayÇ bu zamana kadar hiç böyle zamanda gormedi bu millet hocam yapılmadı ama biz istisnai bi yıl yaşıyoruz olabilir yani
-
@İnmyheart eksiledim seni
-
@İnmyheart şu hilmiyi hic sevmedim
-
2015 yılında 16 mayıs tarihinde yapıldı guy sınavı
-
@TugayÇ senı de eksılemısler hahabırı ıntıkamımı alms sagolsn
-
Gençler bi mahkeme vardı ya hani sonuçlandı mi o aym filan bilgisi olan var mı maliyeci biri vardı hani
-
@joeblack16 28 mayıs tı galiba
-
Ben ikinizi de eksiledim