2016 Aralık GUY Sınavı
-
@miss-smith birbiriyle bağlantısı yok sınavların ancak sonuç itibari ile farklı iki kurumun sınavı ardarda günlerde yapıldığı hiç görüldümü . ben bilmiyorum bunu oyüzden soruyorum
-
aöf ile hakimlik sınavı aynı gün olmuştu 2014te
-
@İnmyheart inşallah olur ozaman
-
@paretowilfredo kardeşim konu dışı ama senin facebook hesabı ne oldu?Niye kapandı?Konu dışı olcak belki ama facede sahte hesap nasıl açıyoruz?2.facebook hesabı yasak mı?
-
Evdekilre bi kere daha guy dersem kendimi sokakta bulcam
-
@ddguy ben attım
-
Forumdayim ama forumdan çok bağımsız takılıyorum yazıyorum çiziyorum okuyorum ya ben manyadim iyice ya da beni takan yok sanirim iki seçenek de çok mantıklı
-
@cool ya hocam sesli gűldűm ve hic olmamasi gereken bi yerde dikkatleri uzerime cektim sizin yűzűnűzden:))
-
27 Mayıs ramazanın ilk günü imiş cumartesi yani. O gün öğleden sonra en önemli sınavlar var nasıl olacak o iş ya
-
Arkadaşlar bu ais den kayıt yapıyorum durmadan kimlik bilgileri hatası veriyor sizde de var mı
-
Gelur idaresi takvimine göre;13 Mayıs 2017 vergi dairesi müdürlük sınavı 24_25 Mayıs devlet gelir uzmanı yeterlik var.21mayis KPSS gygk 27_28 Mayıs KPSS alan.16 haziran sınav sonuçları aciklacagina göre ve guy sınavları cumartesi olduğuna göre takvimde 20 Mayıs ve 6 Mayıs cumartesi günleri boş .20 Mayıs KPSS den bı gün öncede sınav olmaz herhalde.tek seçenek olarak 6 Mayıs yada haziran ilk haftalar kalıyor .Bakalım neler olucak;)))))
-
@Fişek-MORGEN kimlik kartı bilgini seçmen gerekirmiş hocam pareto bir yerde öyle yazmış
-
Hocam kimlik bilgilerinden mernisden getir diyorum getiriyor değiştirilecek birşey yok ve izin yok anlamadım valla. @paretowilfredo hocam sana zahmet açıklar mısın bu konuyu
-
Sınava girerken kullanacağın kimlik hocam. Nüfus cüzdanı mı TC kimlik mı pasaport mu hangisi ile gireceksen onu seçtin mi
-
@miss-smith parçalama olmaz da sınav da yakın zamanda gelmez bence
-
@Rorschach159 linç is coming:)
-
Arkadaşlar ramazanın ilk günü cumartesi günü imiş ilk öturum ile ikinci oturumun yerini değiştirmemiz lazım.
-
@bombiksmori bu sitede benden daha fazla linç edilen kimse yoktur. Bak pası atıyorum en aşağı 10 eksi gelecek. "Küçük beyinler beni anlamıyor anlamadı o yüzden onlara o küçük dünyalarında mutluluklar"
-
@Fişek-MORGEN ben nufus cuzdanini sectim sorun olmadi. Yeni kimlik aldiysan kimligi isaretliyecksin.
-
@Rorschach159 alenen kendi topuğunuza sıktınız hocam:)) o vakit eksilenmeyi hakettiniz