2016 Aralık GUY Sınavı
-
@talihsiz emin ol guy icin etkinliklerde benden fazla calismamissindir. Herseyi yaptim herseyi. A grubu daha yeni birlik olmaya basladi. Twitter etkinlikleri daha yeni adam gibi yapiliyo. Ben ve birkac arkadasim daha tag satin alma olaylari yokken kendi basimiza etkinlik duzenlerdik. Millet ders calisirken biz etkinlik derdindeydik. O yuzden bana sakin burda konuscagimiza biseyler yapalim vs deme. Zaten yaptim yapiyorumda. 2. Mesele ise burasi forum kimsenin umudunu kirmak tabiki istemem. Bos yere umut verip hayalkirikligi yasamasini da istemem. Ama yapacak birsey yok egrisiyle dogrusuyla konusuyoruz. Lafi ustume aldim cunku ogretmen ve hakimlik ile ilgili yaziyo ben yazmistim sende bunu kullanmissin.
Artik bende yoruldum bu konu kapansin insanlar bizim sacma sapan tartismamizi girmek zorunda degil hala ayni fikirde olmasakta. -
...............
-
Fırat özür dilerim ya bu arada bu forum yanlizligimi unuturdu bana hiç arkadaşım yok da
-
.........
-
arkadaşlar sizce kaç katını çağıracaklar ? benim sıralamam 18 binlerde. guya başvurabilmem için yeterli mi ?
-
@nene-hatun yok yok estağfurullah ne özrü ama nasıl ki ben size burda yardımcı olmaya çalılıyosam sizde benim mülakatım için dua edin lütfen
-
Arkadaşlar ben de ilk defa gireceğim inşallah GUY sınavının cmt olduğunu yeni öğrendim. Sınav her halükarda Ankarada oluyor sanırsam. Peki mülakatlar da mı Ankara da yoksa tercih edilen ilde mi oluyor?
Eğer 6 mayıs olacaksa; inşallah ales başvurusu bitmeden gelir ilan. Ales için de Ankarayı seçeriz o zmn..
-
@Keymarsh hepsi ankarada kardeşim
-
@ddguy eyw sağol dostum
-
face kullanmıyorum kpss a grubuna üye değilim bakan beyin konuşmasına nerden ulaşabilirim yardımcı olabilirmisiniz.
-
@ansızınbirilan 24tv'de Melik Yiğitel'in sunduğu programı 15 Mart 2017 tarihi ile aratırsanız bulabilirsiniz hocam.
-
Selam ben geldim nöbeti devralıyorum:))
-
@Phoenix teşekkür ederim sağol zor olsada buldum
-
Resmi gazeteyi bekleyenler
-
resmi gazete bu aralar neden böyle geç yayınlanıyor bilgisi olan varmı
-
80 üzeri puan alıp tek bir kurum sınavına dahi girememek beni çok üzmüştü eminim benim durumumda olan çok arkadaş vardır.Bahsedilen sayılar umut verici. İnşallah beklediğimiz ilanlar kpss 2017 öncesi gelirde geçen yılki emeklerimiz boşa gitmez.
-
Arkadaşlar bugün güzel haberlerle başlamıştı herkes gibi bana da.Ama öğleye doğru aldığım bir haberle anneannemin akciğer embolisi olduğunu ve kalbinin sürekli durup müdahale ile çalıştırmaya çalıştıklarını öğrendim.İlk trenle gittim memlekete.Ne ilan ne iş ne para.Hayat aldığınız ve verdiginiz iki nefes arasında.Şu andan sonra derse başlamadan önce annenize babanıza dedenize ninenize bir kere sarılıp ellerini opun dualarını alın.Nacizane tavsiyem budur.Bir de anneannem hala yoğun bakımda dua istirham ediyorum sizlerden.Allah hepinizin gönlüne göre versin.
-
@kaymakam kardesim cok gecmis olsun bende 2 gundur dedemin yaninda hastanede refakat ediyorum hakketen butun cabalar bana cok bos geldi ama bu hayatta bi yerlerden tutunmak ve birileri icin biseyler yapmak lazim o yuzden "yarin olecekmis gibi ahiret icin hic olmeyecekmis gibi bu dunya icin calismak" gerekiyor. umutlari yasama enerjisini kaybetmeden kalman dilegiyle
-
@kaymakam Gecmis olsun Allah acil sifalar versin.Yakin zamanda dedemi kaybettim.Oncesinde de uzun bi rahatsizlik donemi olmustu.Gercekten de en onemlisi saglik.Su surecte ister istemez stres yapiyoruz, kafaya ufacik seyleri takiyoruz ama hayatin asil gercekleri bunlar.Sonuc her ne olursa olsun sagligimizi kaybetmeyelim ve biraz da sahip olduklarimizin kiymetini bilelim.
-
bence bundan sonra kpss sinav ucretleri konusunda sosyal medyada yakaladigimiz ivmeyi kullanmaliyiz etkinliklere ara vermemeliyiz