2016 Aralık GUY Sınavı
-
11 de adam niye çağırsın
-
Hocam sence ne olur @Antimülakat
-
Adam iyi gceler diyelim kendimizi hatrlatalim dio arkadaslar ne adamsiniz ya.d
-
Ne yalan soyliyeyim ben de ümitlendim böyle bir durumda daha sert bir dil kullanırdı insanlari umutlandiranlara.
-
Şu an ölebilirim
-
Bakın arkadaşlar bu sadece bir etkinlik,başka anlam cikarmayalim.
Etkinlik yaparken iki kere dusunuyorum artık dedi -
@merkantilist ama gülmüş yine net değil yaa ben ilan gelmiş gibi heycanlandım artık ok yaydan cıktı
-
@miss-smith inşallah gelir de çok inanip hayal kırıklıgi yaşamayalim forumca
-
Buraya yazdığıma pişman oldum ama tugrul kocer her böyle yazdığında ilan geliyordu. Gelmezse millet beni linç eder
-
@köyün-ağası 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Buraya yazdığıma pişman oldum ama tugrul kocer her böyle yazdığında ilan geliyordu. Gelmezse millet beni linç eder
Keşke yazmasaydin ilk lincci benim
-
@köyün-ağası hocam senin ne suçun var Allah aşkına, duyduğunu paylaşmışın burada, Allahın izniyle bu ilan gelecek ama bugün ama 10 gün sonra esas olan biz çalışıp keskin kalmalıyız.
-
@ddguy iki de benim
-
@köyün-ağası şimdi gelmezse salı gelir salı gelmezse çarşamba gelir kardeş sen sıkıntı yapma ama linç listesine beni de yaz
-
Vallahi ders calisiyodum heyecandan okudugumu anlamamaya basladim
-
Ben üni yıllarıdan bu yana tugrul hocayı tanırım ondan yazdım
-
@köyün-ağası Tuğrul hoca başka anlam çıkarmayın sadece etkinlik yazmış ama inşallah gelir
-
@niskanen ama hic ciddi degil aciklamalarinda habire guluyor ve kesinlikle oyle birsey yok demiyor
-
En az 100 kişi twitterda pusuda bekliyor
-
@TugayÇ valla kizsin diye yazmadigimda kalmadı hem beğeni yapıyo hem gülüyo
-
@TugayÇ 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@niskanen ama hic ciddi degil aciklamalarinda habire guluyor ve kesinlikle oyle birsey yok demiyor
Güldükçe ilan gelecek sanıyorum
tesadüf olur yazıo tevazulu yaklaşıp ne bileyim bi hal var