2016 Aralık GUY Sınavı
-
@iyimser16 her kurum içindeki çürük elmaları temizlemeye calışıyor kurtlanma olmasın diye. 2017 yılı sonuna kadar had safhada alım olacak diye düşünüyorum çünkü ihraçlar büyük oranda tamamlandı üstüne yaza doğru emeklilikler artacak bence inancınızı yitirmek yerine kararlılıkla ders calışmaya devam edin şimdi diceksin ki öyle kuru kuru ne güzel söylüyosun ama inan aynı yoldan ben de hiç kolay geçmedim kardeşim
-
@TugayÇ @guydemapusant hımm neyse ilan gelsin olmadı imeceyide alırım adem hem konu tekrarı gibi geldi bana okurum tabi açıklamaları da sağolun ama su son sınav yok ya elinde aralık 2015 sınavının soruları olan var mı acep
-
@ddguy face profilim kapanmadan evvel bi grupta birinin soruları satın aldığını görmüştüm ama inan hatırlqmıyorum. Tuğrul hocanın grup olabilir. Yeni imece yaparlarsa içinde son yıl da olur onlarda
-
@guydemapusant atanınca ne hissettiniz merak ediyorum.sanki o duyguyu hiç yasayamayackmisim gibi.
-
@mendakaduka adımı mülakatı gecenler listesinde sayfalarca göremedim zaten karışık listelemişlerdi. Önce bi titreme geldi olmadı diye düşünmeye başladım sonlara doğru gördüm adımı. Bi süre bakakaldım kardeşim tokatladı sonra ağlamaya başladım ama ne ağlama. Annemle babam da gecemedim sandılar geçmişim diye çığlık atınca onlarda ağladılar sevinçten. Sınavı gectiğime değil de onların o sevinci yasadıklarını görmek gururlarına şahit olmak bugün en büyük şükür sebebim her anne baba ister çünkü. Ne hissettiğime gelince sanki omzunda dünyayı tasıyormuşum da birş gelip almış gibi hafifledim. Şükretmekten uyuyamadım. Bi süre inanamadım da. Allah bu sevincş tez zamanda hepinize yaşatsın inşallah.
-
@guydemapusant hocam2017"nin 2. Yarısı için bnde aynen senin dediklerini düşünüyorum yoğun bi alım olacak gibi. Bnmde kısmet olursa yakın zmnda bddk"nın sınavı var önümde inş, Allah bana ve emek veren diğer tüm kardeşlerime nasip eder o hafifleme duygusunu. :):):)
-
@guydemapusant kaçıncı senenizde kazanmıştımız
-
Benim 4.yilim .Bazen sessizce ağlıyorum üzülmemek elde değil.Cevremdekiler evleniyor bir taraftan hayata geçmi kalıyorum diye düşünüyorum ağlıyorum neden olmuyor diye üzülüyorum.kendime güvenmediğini en değilde .Onun gecegin tıkanmış belirsiz..Başka ise bakayım desem onca emek çöp e mı gitsin diye düşünüyorsun.evet sabır .Sabrediyorumda yinede gozyaslarimi tutamıyorum ...Ne bileyim Birgün listelerde adım olucakmi..Gururla mesleğin ne diye sıralara cevap verebilecek miyim .Elbette ben boşuna okumadumki ;(
-
@bonus 2. Senemde kazandım
-
@mendakaduka moralini yüksek tut arkadasım Allah hiç bir emeği karşılıksız bırakmaz
-
@guydemapusant 3. Sene benimde 4. Senesi olan var 5. Sene olan var zor valla geç kaldık
-
4.senesini de geride bırakmak űzere olan biri olarak yaşadığım sűreci Rabbim dűşmanıma bile vermesin.. Beden yorgunluğu bi şekilde geçiyor ama ruh yorgunluğum bilmem ki ne vakit geçer.. Ama yine de şikayet olmasın ,çok şűkűr sağlığımız yerinde elbet geçer, geçecek, geçmeli......
-
28 yaşındayım. Buna da çok şükür. Bizim de bir yerde yiyecek ekmeğimiz vardır diye uğraşıyoruz. Allah emek verenlerin karşılığını verir
-
@mendakaduka hocam yazdıklarını sanki ben yazdım birebir aynılarını yaşıyorm birine anlatmaya kalkınca ağlamak geliyo içimden sonra neyse diyip kapatıyorm konuyu.Bu kadar beklerilmemizin bi nedeni vardır mutlaka.Arkadaşımın ablası kpssye gireceği gece atandı nasıl bi sevinçtir o bilmiyorum bizde öyle olcaz inş
-
ARkadaşlar en çok uğranılan grup diye buraya yazıyorum. Ben atm de parayı yatırırken oturum olarak 1 i seçtim doğru olan oydu dimi gk ve gy yide oturum oturum ayırmamışlardır diye düşünüyorum. İçime kurt düştü
-
@adem-simit dogru kardes.
-
Buralar hafta sonu çok sakin geçecek anlaşılan... haftasonu ilanın gelme ihtimali yok galiba değil mi
-
@guydemapusant Hocam referans olmazsa çok zor diyenler var siz sözlüde referanssız mı geçtiniz benim en büyük korkum bu torpil olayı.
-
@Ülkü karıştırma referansı:)
-
@guydemapusant yazdığınızı okurken ben de agladım yaa