2016 Aralık GUY Sınavı
-
Zor soru herkese zor olacak
Umarm 40 soruyu görebilcek şekilde hazırlanmıştır. Aniden süre bitti kapatın kitapçıgı dediğinde 20.soruda olmayım -
İşletmedeki 30 dk yı kullanıp zar zor yetiştirioduk şimdi napcaz bilemedim Bilemiyorum Altan bilemiyorum:))
-
Acep doğru midir ki bu gib calisaninin soyledigi
-
@ddguy bılmıyrm ınsallah dogrudr bnde bı arkadaşa sorcm bakalm bılgsı varmı
-
@İnmyheart şuan eğitimde olan arkadasa sordum o da eğitim daire başkanlığına sormuş henüz tarihi bilmiyoruz demiş
-
Biri ticari matematik kalkmış yazmış muhasebeden ne derece doğru ? Doğruysa yakın meşaleleri yapamıyodum valla:D
-
@köyün-ağası en son guy sınavı 16 Mayıs 2015 de yapıldı demi ya kafam karisti şu an o ilan gelecek inşaAllah
-
@ddguy 2015 kasımdı sanki
-
@ddguy evet inş yine aynı ayda olur
-
En son guy 28 aralık 2015 sınavı
-
@İnmyheart iki gündür insankaynakları ile görüşüyorum adam bana sürekli aynı şeyi söylüyor. sınav ilanı minimum sınavdan 30 gün önceye kadar verilebilir diyor. hocam yönetmelikte 45 gün yazıyor diye söylüyorum ancak adam ısrarla 30 gün diyor. bu konuda biligisi olan varmı. bir an düşündüm acaba yönetmelik köklü dğişiyormu diye malüm 10kat 4 kat muhabbetide vardı
-
@miss-smith he onun soruları yok bende ya elinde olan var mi
-
@ddguy seni kim eksiliyor ya
-
Adamlar önce trip attı sonra sınav ücretlerini olması gereken seviyeye çekti sonra ben doymadım tekrardan süreleri ayırıyorum dedi normalde bu işlerin Eylül ayında halledilip adayların ona göre çalışması beklenir ama NORMALDE
EDİT: Bir kurum düşün ki yaptığı her sınav şaibeli -en son ygs sorularını da satmışsın- anayasa mahkemesi kararı tanımayan kapalı kapılar ardında kimleri nerelere yerleştirdiği belli olmayan sınav paraları himmet sayılan bi kurum ama hala onca şeye rağmen Demokles'in Kılıçı gibi kafamızda sallanıyor.
-
Arkadaslar muhasebe de ticari aritmetik artik yok deniliyor doğru mu ?
-
@ansızınbirilan baktım şimdi 45 gün değişmemiş
-
@miss-smith kaç Sayılı reSmi gazete bu
-
@ddguy valla O tosbik kimse bi bulursam usenmeden geri sayfaları dönüp eksilicem biri kafayı taktı
-
@ddguy @miss-smith kim o tosbik hocam sence
-
Mantıklı düşününce 30 soru ve oturum oturum olmadığı zamanlarda sorular zor olabiliyordu fakat eski 40 soruluk kpss zamanlarına bakarsak çıkmış soru çözen herkes bilir sorular 30 soruluk sisteme göre daha kolaydı örneğin muhasebede tablolu cevaplar çoğunluktaydı ne bileyim guyun 1-2 tık üstü sorulardı yani çok zorlamıyordu ki 50 dk 40 soruyu başka türlü çözemeyiz bence sorular bi nebze de olsa kolay sorulacak bu sene ve konu çalışmaktan çok soru çözerek pratik yapmak daha yararlı olacak bence hiç olmazsa muhasebede...