2016 Aralık GUY Sınavı
-
@miss-smith sanki birisi demis ki bu gece yuzde 90 ama bi aksilik cikarsa da pzt o yuzden bi hafif tedirgin
-
Hesaplarımı kapatım kaçacam ilan gelmezse:) gizliden eksilerim hepinizi
-
@köyün-ağası kaçma kaçma ben seni korurum hem ezerim hem korurum
-
Sayın yöneticiler aramıza gelin biz kalpten gidiyoruz @paretowilfredo @Antimülakat @aliveli
-
@TugayÇ aynen ya son 2 dakika
-
Yemin ediyorum kendi kendini bu kadar gaza getiren baska bir millet de yoktur :))
-
Lütfen herkes ders masasında,kitap defter açık modda fotolar hazirlasin.
Twetlerimize eklersek güzel olur...
Dedi Tuğrul hoca boşa umitlenmeyelim -
Bu da mı gol değil?
-
Rg ye yada dpb ye bakın 11 de ilan gelmez
-
Saat 00.00 dan sonrası kritik
-
Ilan gnldr 12 de gelmiyo mu
-
@TugayÇ sanki herşeyden pay çıkarıyoruz ama her zaman ki gibi bekleyelim
-
@İnmyheart resmî gazetede yayınlanıyor genelde 12 de ya da gib sitesinde oluyor
-
Bu gece gelirmi bilmem de son guy ilanida gece yarisi resmi gazeteden dolayi duyulmustu.
Guy gece yarisi heycanlandiriyor yani
-
Aranızda benim gibi bu heyecanı ilk defa yaşayan var mı yoksa herkes mi deneyimli:)
-
@merkantilist hocam takip ettiğim birisi değil şahsen, hatta bir kaç kere de bizim ty ekibine saldırdığı da olmuştur. Açıkçası işin muhabbetini seven bir arkadaş, zaman zaman da güzel çalışmaları olduğunu Guy'a girenlerden duyarız.
-
Sanırım űç senenin sonunda heyecanımı iyice yitirmiş olmalıyım..nolur bu son olsun..
-
@iyimser16 Kürşatın duyumuyla dalga geçtim diye aşırı eksiden gönderi gizlendi dedi sonuç olarak kürşat kaçtı ama biz hala burdayız şükür doğru yoldayım
-
Buralar yine Bursadan gol haberi mi var? moduna dönmüş ne çok seviyoruz hayal kurup kendi hayallerimizi yıkmayı ne hayallerimizi suya döktük be
-
Eksi muhabbetinizi yapicaniza lütfen Tweet atın