2016 Aralık GUY Sınavı
-
Gecenin köründe ilanın gelme ihtimali var mı ki nöbet tutuyorsunuz
-
@ddguy 75 ya puan
-
Yayimlandi rg malesef yok
-
@TugayÇ yayımlanmadı
-
@miss-smith tamamının yayınlanmasına gerek yok. Çeşitli ilanlar kısmı hazırsa oraya tıklayarak görebilirsiniz. Bu cevap bana eksi veren gerizekaliya gelsin !
-
Arkadaşlar az daha sabırlı olsun her gece resmi gazeteyi bekleyip üzmeyin kendinİzi daha açıklama yeni yapıldı ilan için en az bir iki hafta daha beklemek gerek
-
@TugayÇ 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Yayimlandi rg malesef yok
Anlamadığım şey bu arkadaşın neden böyle eksi aldığı. Olmadığı halde var mı desin?
-
@oguzidane hocam belli olmaz hiç bi sey nasibinde varsa bi kişi bile olsa sen kazanırsın kpss 2 yıl gecerli bak bırakma sakin çalış sen
-
Burda bir kaç seferdir gözüme Kürşad la ilgili yazılanlar çarpıyor.Öncelikle kaçmadı burda.Eğer bu süreçte henüz bir mülakattan dahi elenmediyseniz o kalp kırıklığını yaşamadıysanız lütfen üzücü şeyler yaşayıp yıpranmış olan insanlara laf atmayın.Kürşad ilan şubatta gelcek dedi,bakan da martta açıklama yaptı.Demek ki var duyduğu bişey ve paylaştı.Bu süreçte eğer biri ilan gelcek dediğinde o ilan gelmediğinde yıkılıp harap oluyorsanız vay halinize.o takım elbiseyi giyip sizden daha düşük puanlıların mülakattan geçtiğini görünce hiç kaldıramazsınız.Bir de vay efendim Guy u niye bu kadar çok bekliyosunuz? Kardeşim bu ilan gelmezse bizim sizin gibi birinci yılımız değil.3.yılım,3 yıldır bayramlara işssizim demekten bıktım.Sürekli mülakattan neden elendiğimi anlatamamaktan bıktım.Aaaa sen çoktan atanmışsındır diyordum diyenlerden bıktım.Bu ilan gelirse nefes alacağım.Olur/olmaz orası kısmet.Kpss ye gelince elbet çalışıyor herkes.Puan iki yıl geçerli.Tüm gayretimle çalışıyorum ki merkez uzmanlık gelirse geçebileyim.Herkes her şeyin farkında.En büyük hata ben demek şu hayatta.Soru bankalarından soru çözmeye,konu tekrarına devam edin arkadaşlar ilan gelene kadar eksikleri tamamlayın.gelince de çıkmış soruları çözün.Günlük bir saat de gygk ya ayırırsanız hem guy hem kpss hallolacaktır inşallah.sevgiyle kalın
-
@niloya mülakattan elenmenin nasıl bir duygu olduğunu ins kimse yaşamaz.Ben iki defa yaşadım saçım beyazladı
-
Guy olalı daha 10 ay olmuş biri olarak sanki hiç atanmamış gibi heyecanla umutla takip ediyorum duyumları haberleri. Etkinliklere katılıyorum çünkü biliyorum nasıl zor bir süreç olduğunu. Allah emek verip gecesini gündüzüne katan calışan uykusuz kalan amcalara teyzelere neden atanamadığınj izah etmekten yorulan artık her konuya hocalardan daha vakıf hale gelen sizlere tez zamanda hakettiği kadroyu nasip etsin her gece duam budur. Allah yardımcınız olsun.
-
@guydemapusant hocam sizin dairede konusulmuyo mu yok mu sende bi bilgi
-
@karakalpaklı hocam bu forumda bi gerizekali toplulugu var herkese basiyor eksiyi
-
@ddguy dairelerde dönmez böyle muhabbetler zira hiç kümse bilmez zaten çünkü maliye kapalı kutu misali. Ha şunu söyleyeyim emekli olan ihraç olan eş durumundan giden derken bir avuc personel kaldık şiddetle personel ihtiyacı var. Bakanlık bunu biliyor. Ankara vergi dairesi baskanlığında bi tanıdığımdan daha bakan 2000 demeden vmy ve guy alımı olacagını duymuştum ertesi gün de bakan söyledi bana kalırsa da tez zamanda gelecek zira 16 aydır ilan verilmiyor ve naci agbal guyun g sini kadronun k sini agzına almıyordu. Böyle bi açıklama ilanın çok yakında geleceğinin ayak sesi zaten
-
@guydemapusant yav hocam hemencecik yazsana ne duyuyosan şaka yapıyorum hocam Allah razı olsun guy olup da yaşadığımız süreci iyi bilen ama hala bize köstek olmaya çalışan insanlar var sağolasın
-
@ddguy ne demek keşke elimden fazlası gelse. İmeceyi defalarca bitirmenizi tavsiye ederim. Kolay gelsin
-
@guydemapusant hocam ben bu devletin istihdam mantığını çözemedim ki, ziraat bankası genel merkezde arkadaşım var, çok eleman ihtiyacımız vardı bide üstüne fetodan dolayı bnm bildiğim 200 kişi atıldı daha da fena olduk dedi, şubat gibi alım olacak diye dedikodu var, eleman ihtiyacı çok fazla dedi ziraat 25-26 aydır sınav açmıyor, keza guy"da bi kaç arkadaşım senin dediğine benzer şeyler söyledi guy"da 16-17 aydır sınav açmıyor, ben devletin ihtiyaca göre fln sınav açtığına olan inancımı yitirdim.
-
@guydemapusant hocam adem kılıç is görmez mi ya ben onu almıştım
-
@ddguy ayni hatta adem kilic'in cevaplari daha kapsamli ama sıklarda hata var adem de ama cozumu okursan hata oldugunu anliyosun. Imece sorunun cozumunu veriyor en kisa yoldan.
-
@ddguy onu da çözdüm ama imece bana öğrenci kafasına daha uygun geldi neyi anlayacağımızdan çok neyi anlamayabileceğimizi kestirip ona göre açıklamalar yapmışlar