2016 Aralık GUY Sınavı
-
@gozde41 ben bulundum. ülke falan seçtiyseniz ondan hata veriyor olabilir
-
@gozde41 bir de sınava gireceginiz kimligi secin TC kimlik kartı nüfus cüzdani
-
Herkes aynı hatayı veriyor osym anca para toplasın başvuru önizlemeye kadar gelip geri gidin sonra tekrar başvuru önizlemeye gelin düzeliyor
-
@gozde41 ben merkezden başvurdum ydsyi sorduk sadece 2017 yds çıkıyo seçeneklerde ddi.Yani eski puanlarımızın başvuruda bi katkısı yok.Arkadaşım ösymyi aramıştı puanlarınız süresiz geçerli demiş.
-
http:// www. memurlar. net/haber/654124/agbal-kurum-icinde-gelir-ve-defterdarlik-uzmanligi-sinavlari-acilacak.html
Bunlarin ne dedigi bellisiz ne yaptiklari belli degil bi dedikleri bi dediklerini tutmuyor lanet olsun ya
-
Ya bakana soru önergesi verildi öyle bi çalışma yok demedi mi nerden çıktı ki bu
-
@ddguy diirum ya abi kiminnne dedigi bellisiz bunlar ne yapmaya calisiyo anlamis degilim lanet olsjn olan bizim omre verdigimiz emege oluyo osym bi taraftan bunlar bi taraftan nr poktan bi zamandayiz sictilar iyice herseyin icine
-
seçim öncesi herkese mavi boncuk arkadaşlar çok takılmayın siyasilerin her dediği olsa şimdi ilk 10 daydı ekonomimiz ...
-
@gozde41 alan başvurulari başlamadı daha gk gy başvurusunu yaptık siz bı daha deneyin dikkatli bı şekilde yapın sikinti yok ...
-
Geçen seneden kimlik bilgileri otomatik çıkıyor ama sayfa sonuna geldigimde kimlik bilgileri yanlış diyor sinir oldum
-
@gozde41 bilmiyorum nasıl yardımci olabilirim ama ben sorunsuz başvuru yaptım ...
-
Arkadaslarr kpss 120 puanın hesaplanmasında işaretli muyuz
-
@cool faceteki grupta işaretlenmycek demişler öğretmen alanı için dediler ama emin değilim
-
@cool öğretmenlik için o klavuzu okuyun
-
@gozde41 sınava ilişkin bilgiler aşamasında alt tarafta kimlik kartı bilgileri var ordan nüfus cüzdanı yada kimlik kartı seçiyorsunuz
-
@köyün-ağası eyv hocam ülke isaretlemede Türkiye yok demi ben mi goremedim
-
@cool valla ne desem yalan olur iki gün önce yapmıştım unuttum var mı yok mu
-
@köyün-ağası Tmm hocam sagolun
-
@cool turkiye var ama sen secmiceksin secersen hata verir zaten denemek bedava kardesim yani bos birakacaksin oraya
-
Naci Ağbal'in yeni açıklamasında kurum içinde yakın zamanda gelir ve defterdarlık sınavı açılacak demiş.Ne yani biz her şeyi yanlış mı anladik