2016 Aralık GUY Sınavı
-
Kpss tabi ki düşünüyoruz çalısıyoruz.. Ama bu ilanıda deli gibi bekliyoruz.
-
@Rorschach159 henüz yayınlanmadı
-
@Rorschach159 neyse hocam gülme yinede, Bu kötü oldu işte neyse inş p.tesi veya cumaya gelir çalışmaya devam dostlar
-
Ben niye rg ye giremiyorum bu gece. Bana birisi link atabilir mi
-
Resmi gazete yayımlanmadı
-
@iyimser16 Aynen de mi ilan gelince ertesi hafta işe başlayacakmış gibi olayı büyültenler var..Hele ki guy bu ya,herkesin eli yetişebiliyor o kadar karmaşık ki!!Kimse diyemez ki;''şu,şu kriterlere sahipsen guy olma yolunda avantajlısın''..Tecrübesiz olduklarını düşünüyorum bu arkadaşların..
-
@miss-smith Şahsi fikrim arkadaşlarla da konuştum bunu şuan gelen ilan 2017 kpssye mâl olur yok sınavıydı yok mülakatıydı şusuydu busuydu en mantıklı olanı sınavın 2016 puanıyla haziran ayında olması
-
@TugayÇ bendede aynı sıkıntı oldu. başbakanlık sitesine girip ordan resmi gazete linkine tıklayın
-
@Rorschach159 Bugüne dair büyük beklenti içerisinde değilim o yüzden çok sallamam açıkçası:)Ama uzatmalardayız gibime geliyor,fazla bekletmeyecek bence.
-
@miss-smith Yayımlandı diye okudum. 3. seferde ancak anladım "yayımlanmadı" yazdığını.
-
@Rorschach159 sen bakma herkes deli gibi kpss çalısıyor. ilan gelirse hele ki herkes daha çok yüklenecek. Puanı düşük olan daha hırslanacak
Puanı iyi olan en iyisini yapmaya calıscak . -
Arkdslar ilan kpss oncesi gelecek dediler onu anladik da peki refarandumdan once gelirmi referandum sonrasina birakmazlar dimi ilani?
-
@karakalpaklı olur öyle şeyler
-
Tugrul hoca bi etkinlik yapqlim dedik olay ne hale geldi yazmis
-
@Del-Piero referandum faktörü var işte ben gelmesin isterim 1 senedir işsizim zaten 2 ay daha sabredebilirim haziranda gelsin temiz temiz gidip girelim sınava şimdi gelirse karıştıracak herşeyi
-
@TugayÇ iyi denemeydi tugrulunki. ilan gelse balını kaymağını yiyecekti. tutmadı sitemler laflar peh
-
@Del-Piero aynen öyle hocam bnm arkadaşım 3-4 defa elendi bu guy"dan 8-10 yıllık müfettiş bi abimiz vardı onu aradık mülakat öncesi çocuklar elimden geleni yapmaya çalışırım ama şimdiye kadar guy"da listeler %90 belli olmuştur mülakat formalite çoğu zmn dedi. Tabi ilanın bu kdr gelmesini bekleyen arkadaşların sağlam torpilleri varsa onların ne hissettiğini bizim gbi garibanlar ANLAYAMAZ
-
Ilan referandum oncesi gelir mi yoksa sonrayami birakirlar acaba?
-
Ya tutarsa yapti
-
İstersen kurum sınavını full yap.Komisyon bizimle değilsin dediği an iş bitiyor.İstedigin kadar güven kendine