2016 Aralık GUY Sınavı
-
@ddguy yok 45 gün diye bir şart yok o maliyede doktrin gibi olmuş haziran gibi gelir diye düşünüyorum ama her akşam resmi gazeteye heyecanla baktığımda bir gerçek
-
@guyan-gelmiş şart yoksa Mart sonu ilan verip nisanda sınav yapsa olay yani hayırlısı olur inşaAllah bu ay sonuna belki gelir bu hafta bitti zaten umutlar yine haftaya ertelendi
-
Şimdi böyle bir şey de var. İlan gelecek. Sonra başvurular alınacak. Sonra taban puanlar açıklanacak. Vs Vs yani 45 50 gün sürer olan ile sınav arası
-
arkadaşlar bakan canlı yayında gençleştireceğiz ve alım açacağız dedi. vmy nin duyumu 2-3 gün önce gelmişti bakan teyit etti ve üstüne diğerlerini ekledi. fakat görev içi yükselme haberinde video falan yok olsa da bizi ilgilendirmez çünkü genç alacağız dedi. eğer kelime oyunu yaptıysa da yazıklar olsun ne deyim?
-
@Recep_Alemdar 45-50 güne burda herkes fit zaten mesele sınavı nisanda ilan edip sınavı temmuzda yapması:/
-
Herkes iki gün heyecanlandı, şimdi yine eskiye döndük. Hadi be ilan gel artık. Yaşar'dan Geri Gelmez Misin? şarkısını gelmeyen ilanlar için dinliyorum her gün.
-
Maliye Bakanına zaten soru sorulduğunda kurum içi gelir uzmanlığı sınavı açmayacağız dedi
-
Arkadaşlar eğer sınav yapacaklarsa,sınavı yazın yaparlar. Ağustos,Eylül ayı gibi bitirip,ikinci alımı yaparlarsa eğer Aralıkta bir daha sınav yaparlar.Eğer bakanın alacağımız dediği 2000 kişilik kadroyu Aralık ayında yapacağı sınavı için kastediyorsa,neden şimdiden söylesin diyecem de burası Türkiye her an her şey olabilir.O yüzden sınav yapılacaksa yazın yaparlar kpss öncesi sınav yapmazlar,kpss sınavının sonucunun sonuna da bırakmazlar.Bıraksalar dahi 2016 kpss puan şartı getirirler.O yüzden kpss yönelmek lazım zaten kpss çalışırsanız kısa bir süre kalsa dahi iyi bir tekrarla o sınavda da başarılı olursunuz.
-
Bıktım valla
-
Paranoyak olduk arkadaslar. Net aciklama duymadan hicbirimiz rahat edemeyecegiz malesef
-
ben işi bırakacağım açıklama net değil mi şimdi? bir bilen yardımcı olsun
-
@sradaninsan bakma millete açıklama net referandum öncesi ilan gelir sınav kpss öncesi yetişmesi zor haziranın ilk haftası olur ama ramazan diye kpss öncesine de yaparlar bakma millete onlar bişey uydurup sonra inanıyor buraya yazyor
-
Ramazan'a göre sınav takvimi ayarlandıgini duymamıştım. Bence biz kpssye göre çalışalım yoksa kafayı yicez
-
Arkadaşlarım artık ilanı düşünüp kafayı yemeyin kpssye 60 gün Kalmış nerdeyse illa bu kpss ye girilecek zaten guy konuları aynı siz çalışın inşaAllah ilan yakındır inan haziranda olsa da olur bi hafta 10 gün tekrar şansımız da olabilir boşuna kendinizi uzüp kpss yi çöpe atmayın bence
-
@ddguy sınav haziranda olsa da olur
-
Arkadaş kim beni eksileyip duruyor ya saygınlığimla oynamayın naci ağbal a kızıp bana eksiyi basiyolar ayıp bee
-
Yine eksilemis biri beni seni bulacam oglum
-
@cool çok dikkat çekiyon yapma
-
@sradaninsan ya arkadaşlar, bakan kurum içi alım yapsa çıkıp bunu tv de söylemez. 2016 kpss puanıyla alım yapmamış, binlerce genç mağdur. O da çıkıp 'kurum içi alcaz' dedi mantığı olur mu Allah aşkına? Siyasi acemilikten başka bşy olmaz bu. Allah'ın izniyle bizlerden alacak. Önemli olan ne zaman ve hangi sistemle alacağı?
-
@sradaninsan hocam yanlışlıkla seni etiketlemişim pardon ya:)