2016 Aralık GUY Sınavı
-
@sradaninsan hocam ne yapayım ya bunların tek fantazisi beni kesilecek olmuş
-
@cool sürü psikolojisi galiba herkes eksileyince bende eksiledim
-
@cool bende
-
Kendimi konusu kalmayan karşılıklar gibi hissediyorum tşkler guycu dostlarim
-
@cool -22 rekor olmuş biraz takılma hocam bu işe saygınlık filan bosverrrrr
-
73 puanla hemşireler 65 puanla öğretmenler atanırken Allah'ım sabır ver Yarabbi.
-
Bugün Ankaradaki dershane hocamla konuştum KPSS öncesi gelecek dedi. Daha önce söyledikleri çıkmıştı. İnşallah gelir.
-
@Ülkü hangi hoca hocam o
-
@Ülkü Adem kılıç deme o hocaya sakın
-
@Ülkü bosko bo soy domodi mi çıldırmama ramak koldo
-
-
Artık kpss öncesi gelcek demek de yetmiyor kesin tarih istiyoruz yok mu sağlam birileri
-
@merkantilist Esasında bir değil iki hocamdan duydum. Ama şimdi isim vermeyim. Adem kılıç değil. Biri ünlü bi dershanenin sahibi ve bu işlerde duyumu iyi biri diğeride çok saygın bir hoca. İnşallah gelir.
-
@Ülkü 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@merkantilist Esasında bir değil iki hocamdan duydum. Ama şimdi isim vermeyim. Adem kılıç değil. Biri ünlü bi dershanenin sahibi ve bu işlerde duyumu iyi biri diğeride çok saygın bir hoca. İnşallah gelir.
Böyle cevap olur mu kardeş burda herkes ne biliosa açıklıyor
-
@Ülkü burası samimi bı forum bizbizeyiz o yüzden üstü kapalı bilgiler vermeyiniz lütfen
-
Arkadaşlar şimdi iki hocamada çok değer verdiğim için gelmez falan şimdi kpss öncesi, en ufak laf gelsin istemem. Sadece duyduğumu paylaşayım dedim sizlerle. Tarih falan da yok zaten. Sadece gelecek deyince kendi içimde tutmayım sizlerde bilin gelebilir mücadelemize devam edelim umudumuzu kaybetmeyelim. İnşallah gelir.
-
@Ülkü 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Arkadaşlar şimdi iki hocamada çok değer verdiğim için gelmez falan şimdi kpss öncesi, en ufak laf gelsin istemem. Sadece duyduğumu paylaşayım dedim sizlerle. Tarih falan da yok zaten. Sadece gelecek deyince kendi içimde tutmayım sizlerde bilin gelebilir mücadelemize devam edelim umudumuzu kaybetmeyelim. İnşallah gelir.
Hımmm ok tmm peki
-
-
@ddguy ama yaaaa
-
@Ülkü hocam isim ver demiyoruz da bize daha net ifade lazım tarih lazım inşaAllah gelecek Sağol yine de