2016 Aralık GUY Sınavı
-
Adam kurumici gu diyor zaten vmy demiyor. Orda yanlis anlatmis olabilir ve bgun duztti bence ins dedgini gibi olurda yararlanirz biz.
-
@Mmrtz bakan çıkıp kendi mi dedi hocam 2000 kurum içi alcaz diye nerde dedi memurlar in haberi bu nereye hizmet ettiği belli olmayan bi site
-
Guzel kardesim bende 85puanla bekliyrm sinavi ayni tarafdayiz kac tane site haber yapmis vergi dairesndekiler alay cekiyor sevincten. Ben olani soyluyrm referandm oncesi byle aciklamalar gelebilir o ayri.oyle bir konsyrsnki sanki acilmasin istemiyrz memurlarn ne garezi var bize..ins acilir kardesim .umudmuz oyonde ben tartsmak icin soylemedim
-
@Mmrtz tartisalim diye değil hocam tartisilacak bi konu yok zaten hayırlısı zaman gösterecek kimi alacaklarini inşaAllah gülen taraf biz oluruz
-
biri şu haberin linkini atabilir mi çok merak ettim.
-
@diyar çok biliyon geçen sınavda 38 kişi kaldı onu da biliyon mu
-
ya arkadaşlar sendikanın il temsilcisi rant amaçlı sitede haber yaptırmış benim çalıştığım kurumda sözde her yıl görevde yükselme açıyorlar ama en son 4 yıl önce açıldı sendika haberini ciddiye alıp niye dert yapıyorsunuz.
-
@guyan-gelmiş hocam sende yeni bilgi yok mu
-
Memur.net bize karsi duyarsz puanlarmiz uzatimasi icn 2aydir mucade veriyrom haber yaptrmak icin.iibf kardesler de actgim basliga 35 tane yrm atmislar bizim bize destegimiz yok oayri bir konu. Burasi guzl kenetlenmis yeni uye oldum basarili bir site.
-
@ddguy ben en son gib başkanı bizzat sınav açmayacağını söylediğini öğrendim bir hafta sonra naci ağbal 2000 kişi alıcaz dedi o yüzden pek bulaşmıyorum.Çünkü biliyorum ki bu işleri üst makamdan bir kaç kişi hariç kimse bilmiyor.
-
@Mmrtz hosgeldin başkan
-
@guyan-gelmiş hakkaten ya bu sene hiç kimseye bilgi sızmadi bakan çıktı konuştu bitti peki sen ne dusunuyon hocam sence kpss öncesine bi sınav olur mu
-
Alım bu kadar net iken hiçbir ayrıntıyı bilmememiz gerçekten tuhaf. Soruşturuyor musunuz hocam ? @paretowilfredo
-
Ewylah kardesim.ben puanlarmiz iki yila cikarilmasi onemsiyorm ins yapabilir.
-
@ddguy %90 sınav gelir diye düşünüyorum 2016 puanıyla.Ama mayıs ayında ilan verip haziranda sınav yaparsa da şaşırmam.
-
@guyan-gelmiş haziranın ilk 2 haftasında da olur sınav 2 hafta daha konu tekrarı yaparız ilan gelsin de en kisa vakitte sınavı çok uzatmazlar
-
Katiliyrm sana.
-
gib sınav yönetmeliğinde en geç sınavdan 1 ay önce duyurulması yazıyor benim tahminim mart 20-nisan 10 arası sınav ilanı verip haziranın ilk veya ikinci haftası sınav yapacağı.
-
@fırat_-_ sen arastrcam demıstın bı bılgı alabıldınmı
-
@guyan-gelmiş yani sınavla ilan arası 45 gün olmak zorunda değil mi valla bende aynısını düşünüyorum hocam haziranın ilk haftası gibi sınav olabilir