2016 Aralık GUY Sınavı
-
@bunebicimhikaye nerden bılıyosn
-
Heyecanlandik keske bu gece gelse artik
-
Gelir mi gerçekten bu gece? Lütfen gelsin.
-
Başka arayan var mi benim dakikam yok. Arayamadim da
-
@ddguy bekliyorum hocam telefonu olmadı yarın hatırlatırız kendimizi.
-
@karakalpaklı 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Gelir mi gerçekten bu gece? Lütfen gelsin.
Arkadaşlar herkes stresli ama şu yazdığımı neden eksilediniz? Aklınızı mı çıldırdınız? Ben böyle saçmalık görmedim.
-
@karakalpaklı onlar ilk defa 2017 kpss ye hazırlananlar
-
@karakalpaklı hocam takılma a desen de eksileyen bi grup var özelden organize olmuşlar sanırım bi sen değil herkese eksiyi basiyolar boşver
-
İzmir ve samsun süpriz yapar mı ne dersiniz arkadaşlar garanti olsun diye istanbul ve dogu illerine yığılma olursa?
-
@paretowilfredo nerde sizin istihbarat.
O zaman sizde de iş yok. Şimdiye kadar iller ortaya atılması gerekirdi. -
ilan geldı de ızmırı samsunu kaldı
-
@bunebicimhikaye hocam bıryerden duyumunuz mu bilginiz mi var lütfen paylaşırmısınz?
-
@bunebicimhikaye soru sorduk diye neden eksi alıyoruz acba? neyse Allahtan bi derdimiz yok eksiyle artıyla:)
-
@bunebicimhikaye hocam sorulan sorulara cevap verseniz keske. Duyumuniz mu var
-
@bunebicimhikaye @hulyayasar ortaya attı bısey sımdı de susuyo
-
@İnmyheart herkes artk sabrı tükenmiş şekilde ilanı bekliyor birileride çıkıp ne dedği kimden duydugu belli olmayan şeylerle insanları beklenti içine girdiriyor yazık. neyse hocam inş. Hilmi beyin dediği çıkar , bende msj yazdm bı duyumunuz var mı diye henüz dönmedi bakalm aynı seyı diyecek mi?
-
@hulyayasar ınsallah hocam bakalm sıze ne dıyecek
-
Arkadaşlar referandum öncesi ilan gelir stresiniz tatlı olsun karamsar olmayın.
-
@İnmyheart bekliyorum bakalm ne diyeck. ama size kesin konuştuysa bilyordr diye umut ediyorum
-
@guyan-gelmiş kesinlikle.. ben de öyle düşünüyorum. sınavı da muhtemelen gk-gy kpss'den 2 hafta öncesinde olur.