2016 Aralık GUY Sınavı
-
@öktem_ilteriş isterse 6 ayda bir sınav yapar isterse kpssyi kaldırır davalık bir durum oluştuğunu sanmıyorum ama hak konusunda sonuna kadar haklısınız.
-
@öktem_ilteriş senin başvurunu aldıktan sonra 1 yıla düşurse hak mağduriyeti doğar ama sen 1 yıl olduğunu bilerek sınava basvurdun iş çıkmaz ordan
-
Yetkililere bu konu soruldu arkadaşlar bizzat nurettin bilici ve naci ağbaldan bilgidir. 2016 nın 2 yıl olması durumu söz konusu değildir. Çünkü bu sınav şuan inceleme altında soruların çalınmış olma ihtimali ile ve dolayısıyla inceleme altındaki bir sınavın geçerliliğini uzatma gibi bir duruma gidilmeyeceğini söylediler. Açıklama bu yönde. Ha ne kadar inandırıcıdır değildir bilmiyorum. Sonuçta geçerlilik süresini uzatmıyosun ama bu puanlarla alım yapıyosun yapacaksın binlerce öğretmen aldın. Bunlar hep soru işareti fakat açıklama bu. Birlik olunursa değiştirilebilinir mi bu durum bilmiyorum.
-
Bakanlık bizi oyalamaktan başka birşey yapmıyor. Nasıl bir çalışma yapılıyor acaba bi bitmedi
-
Günaydın arkadaşlar
-
Günaydın iyi mesailer
-
yeni bir gün yeni umutlar:)
-
Ben bugun de umutsuzum bence gelirse cuma gelir gelmezse bi hafta daha hüsranla bitecek
-
Niyeyse içimde bugün bi hüzün var
-
@ddguy dünün yıpranmışlığı o
-
Umutsuz olan arkadaşlar ; tan atımının en yakın olduğu an gecenin en karanlık olduğu andır.
Umut en sonra terk olunan şeydir, umudunuzu yitirmeyin. -
@karakalpaklı valla aylardır burda umut umut diye bağıran ben amannnn diyorum bugün inşaAllah bugün ilan gelir
-
@ddguy Güzel şeyler beklenmedik zamanda gelir, derler. Senin durumuna bakarsak ilan bugün gelir. Yani inşallah.
-
arkadaşlar elinde hukukta tarih gün tarzında sorular için pratik bir not var mı
kim ne için kaç gün içinde birşey yapması lazım? elinde olup dua isteyen varsa beklemedeyim:) -
@guyan-gelmiş soru değilde muratin notları var bende 1 ay içinde 30 gün içinde şu olur falan filan istersen tweeter dan atayım
-
@karakalpaklı inşaAllah hocam amin gelsin artık yüzümüz gülsün ya
-
İlan Mayıs sonu ya da haziran başında gelse bence çok daha iyi olur.Haziran yada temmuzda rahat rahat gideriz sinava
-
@diyar ilk yılın olduğu için bu kadar rahatsın kurum mülakat atama derken 7 8 ay geçiyor geçen sene 7 ekimde ilan geldi temmuzun ilk haftası atananlar iş başı yaptı kiminin askerliği geldi bakaya durumu var
-
Arkadaşlar en son guy çıkmış sorular satın alındı mı bilgisi olan var mı imece ye dahil edildi mı bilen varsa yardımcı olsun lütfen ...
-
@diyar inşaAllah bu temeninde şakasindir