2016 Aralık GUY Sınavı
-
Buralar troll kokmaya başladığına göre ilan yakındır. Yok izmiri yazmayın yok ankarayı yazmayın yok istanbulu yazmayın yüksek kapatır diye dolanmaya başlamış çakallar.
-
@saay bana diyorsan karaman ya da konya yazacam puanım 86
-
@sradaninsan tabi iilanı bir görebilsek hayırlısından
-
90 falan görmez fazla uçmayın maksimum yine 85 bandı kapatır büyük şehirler
-
@saay bana diyorsan çakal diye ben şehir tercih puanından bahsetmiyorum kurumun kendi yaptığı sınavı diyorum. Okuduğunu anlamadan hakaret etme sevgili memur adayı
-
@turkkızı gecen sene bide bi cok sınav ilanı gelmişti hatta aynı gün baska kurum sınavı vardı diye hatirliyorum bu seneki biriken adayları katarsak yüksek kapatması normal degilmi. Gönül ister düşük kapatsın tabi.
-
@minikguy o her sene çıkan bir söylenti geçen sene daha çok çıktı haklısın bu sene kurulun değiştiği de söylendi, elimizde geçen senelerden başka data olmadığı için bunlara göre yorum yapıyoruz geleceği tabi ki bilemeyiz
-
Arkadaşlar buradaki arkadaşların tahminlerine bakmayın.Epey zamandır buradayım doğru düzgün bir tahminin tuttuğunu görmedim.Bu konuda site yöneticileri daha tecrübeli,size onların söyledikleri rehber olsun.Şuanda en doğru hareket kpssye odaklanmak olmalı.İlan gelirse de zaten hazır bir biçimde girersiniz.
-
arkadaşlar şu resme iyi bakın. İyi bakın da ona göre karar verin şu resim size burdaki söylenilenlerden daha iyi rehber olacaktır. Kimsenin şahsına bişey söylemiyorum ama burdaki çakalları da görmezden gelmeyin. Üstüne alınan varsa da alınsın çünkü böyle bişey yapan varsa ÇAKALDAN DA ÇAKALDIR. Doğru konuşanında bu dediklerimi üstüne alınmasına hiç gerek yok. Tepkinizi koyun. 2 sınavı virgülle kaçırmış bi arkadaşınız olarak söylüyorum. Sınav açılınca bu platformlarda şu puanla şurayı yazacam diyenlere (ben dahil) inanmayın kendi kaderinizde nasibinizde neresi varsa orası olur. Nasip diyip gönlünüzden geçeni yazın.
-
@saay kesinlikle katiliyorum. Bende virgulle kacirdim ve sirf gruplarda yazilananlara baskalarinin dediklerine bakarak
-
@totti kardeşim senin dediklerine aynen katılıyorum bnde hemen hemen heryeri kazanan puanım olmasına rağmen izmir"i yazmam sebebiyle mülakat dışı kaldım ama orada bnce izmirin yüksek kapatmasında tercih edilmesinin yanı sıra bankanın izmire çok az alım yapmasıda etken oldu kontenjan bilinmezliği büyük sıkıntı oldu, ama burada baktığımda izmirle diğer iller arasında halkbankta olduğu kadar büyük bi fark yok ve halkbankta antalya flnda yüksekti burada çok düşük kapatmış, keza halkbankta istanbul çok düşüktü burada yüksek kapatmış tam ölçü gbi gelmedi bana sanki o kıyas.
-
daha bunlar ne ki Sadece kritik puanlar almış kitlenin tercihlerini değiştirmek için çalışan ÇAKAL tayfası dolacak bura. Organize çalışıyolar hatta bir forumda değil heryerdeler Ne demek istediğimi o gün geldiğinde anlayacak bu yazımı okuyanlar Neler gördü bu gözler ..
-
Linç edilmek istemem ama neden herkes ilan gelmiş hatta hangi şehir kaç kişi alacak kesinleşmiş gibi tartışmaya girdi anlamış değilim.
-
Geçen yıl guy sınavı açıldığında forumda bir grup insan o kadar aşağılamıştı ki guyu. Çok kötü olduğundan, asla girilmemesi gerektiğinden.... Meslek hakkında bilgisi olmayan sadece buraları okuyan birkaç arkadaşım hatta sınAvına girmedi... Sonra en yakın arkadaşım guy oldu ve yaklaşık bir yıldır çok da memnun mutlu . Maaş olarak da tatmin edici... Sınav açıldığında buraya girip çok yorum okumayın arkadaşlarım .
-
@adem-simit mesleğin kötü olduğu doğru eskiden lise mezunu adamlarım yaptığı işi yapıyorlar ama maaşı iyi
-
@diyar merkez uzmanlıkta da dünyayı kurtarmıyorsunki onlarda diyor bizim yaptığımız işi lise mezunu rahat yapar diye. Hayattan ne bekliyoruz ben anlamadım . Hakim avukat olmadıktan sonra böyle malesef öğrendiklerimizi kullanmıyoruz
-
ya su ılan gelsın kazanalım da artık bn daırede paspas yapmaya razıyım
-
var mı saglam bı duyumu olan ????
-
@adem-simit merkez uzmanlarının dünyayı kurtarmadığını da nereden çıkardın pek tabii kurtarıyorlar
-
Şu ilan bi gelseydi yaa artık hayırlısıyla bizde girsek atmosfere