2016 Aralık GUY Sınavı
-
Belki haziranın ilk haftası cumartesi yaparlar
-
ya ılan gelsın de sınav ne zaman olursa olsn dsncesındeym
-
hılmı bey bı yerdde paylaşma dedı aramzda kalsn:D
-
@İnmyheart Aynen bende. Hem haziranın ilk haftası olursa sınav sonuçları bile daha açıklanmamış oluyor. Herkes mayısa odaklanmış
-
@İnmyheart tabiki aramızda ne demek deseydınız hocam çok sevındım ıns bır an önce gellir ve kurtuluruz beklemekten beklentiden. 2 hafta içinde mi dedi yoksa 2 hafta sonra mı dedi hocm bosa bu hafta beklemeyelm ozmn
-
geçen sene bi sınavla çakismis guy belki yine yaparlar belli olmaz ki olmadı haziranın ilk haftası olsun çok bi şey kaybetmeyiz 1 hafta daha imece adem kılıç çözme şansımız bile olabilir inşaAllah hemen gelir mayısa sınav yetişir bende öyle istiyorum
-
@ddguy Hocam siz hangisini öneriosunuz imece mi adem kılıç mı bende alacağımda karar veremedim birinde çok hata var diyorlardıda hangisinde diyolardı hatırlayamadım.
-
Arkadaslar sadece arkadasimdan duydugumu ilan etmek istedim lütfen kırıcı yorumlar yapmayin kimseyle polemiğe girmek istemiyorum. Bugün çankayadaki kitapçı dükkanina gelen gib memurlari guy ilanının kesinlikle bu hafta gelecegini söylemiş..simdiden hayirli ugurlu olsun..
-
Foruma hiç yazmayan insanlar da yazmaya başlamışlar... ilginç!
-
@hulyayasar 2 haftaya yazdı hocam burdan ne cıkarmk lazm bılmıyrm:)
-
@Ülkü hocam ben adem aldım ikiside çıkmış soru imece öğrenci tarafından hazirlanmis adem de aslında yanlış soru yok yanlış olan soruları çözüm de açıklamış bu sorunun cevabı a değil b dir diye ama imeceyi de ademi de öneren çok şimdi ademi cozcem ben en olmadı gider bi de imece alırım yeter ki kazanalım
-
@Ülkü hatalı dedikleri adem hocam dediğim gibi adam aslında doğru cevabı veriyo ama kabul edilen doğru başka açıklamaları okursan sıkıntı olacağını düşünmüyorum kardeşim karar senin tabi
-
@ddguy Aynen yeterki kazanalım çok ama çok teşekkür ederim.
-
Hilmi Bey dediğiniz kişi kim. Benim bilgim yokta kimdir acaba bilen var mi
-
Bu hafta ilanın gelmesiyle alakalı ciddi beklentim var. Herhangi bir duyumum yok. Sadece his.
-
@WilliamNiskanen maliye bakan yard cengiz yavilioglunun kardesi
-
@paretowilfredo hala bi gelisme yok mu? herkes önümüzde ki 10 günlük süreçte yoğunlaştı.
-
@İnmyheart aramızda hahaha
-
@iyimser16 hayatımı bornovada geçirdim 40dk uzaklık manisa yazmak vardı hocam geçtim muğlayı hayırlısı olsun diyoruz artık yapacak bişey yok ders olsun bize
-
@Antimülakat @paretowilfredo hocam sizde var mı bir gelişme