2016 Aralık GUY Sınavı
-
@İnmyheart 4 ay mıı:( ozaman soruşturma vs. Derken 2017 sonuna kadar evdeyiz
-
Arkadaşlar Tek il tercihi kalktı mı acaba bu konuda bir bilgisi olan var mı bu yıl 82 puanın altındakiler bunu düşünmeli bence
-
@gozde41 aynen mayısta sınav olsa ağustosta mülakat olur kasım aralk gbı baslatrlar tahmınm
-
@konyalı nıye 82:D
-
Arkadaşlar Guy sınavında çıkmayan konular hangileri bilen varmı ?
-
çünkü şimdiye kadar en yüksek 80 ile kapattı guy bu yıl önemli kurumlardan dişe dokunur alımlar olmadı o yüzden 90 lık kardeşler bile başvuracak. Ayrıca 80-85 arası müthiş bir yığılma var sınavın kolay olması sebebiyle 2 puan rahat oynar diğer yıllara göre diye düşünüyorum
-
75 puanla atananı 80 puanla izlemek istemiyorum adaletli değil bence il tercih sistemi
-
O 90 puanlı dediğin arkadaşların çoğu büyük oynayacak büyük şehirler bu yüzden 1-2 puan oynayabilir de diğer şehirlerde pek fark olacağını düşünmüyorum
-
Hala ısrarla geçen seneki sınav kolaydı yığılma oldu diyenler var.. Yigilmanin olma sebebi 2015 de sadece1750 guy alımının olması ve 2. İlanın gelmemesi ve guy mülakat sonucunun nisan da açıklandığı için guy u kazananlar tekrar sınava girmesi.. Sınavın kolay ya da zor olması birşey değiştirmez...
-
@konyalı bnde o yüzden korkuyrm aslnda sıralamam 7 bınde puan 81,3 gecen senelre göre sıralama gerılerde eskının 79 u oluyr bu puan
-
@karaahmet641 @lal hocam atarım da çok uzun ya attığım arkadaşlar illalAllah dedi istiyosaniz atarım yine de bi grup yapın tweeter da ordan atayım Ikinize de adresim @dd_07guy
-
kardeşim sen ilk defa sınava giriyorsun galiba sen hiç bu kadar kolay iktisat sınavı gördünmü denemelerde 10 neti zor bulan arkadaşlarım bile 14-15 er net yaptı. Hukuk hariç hepsi kolaydı. Ayrıca öyle veya böyle yığılmanın olduğu doğru
-
@yetkili-AĞAbey hay sen çok yaşa
-
@yetkili-AĞAbey dedıgın doğru olablr msela arkadasm guy u kazandı ama yıne de gırdı kpss ye 89 almıs
-
@gozde41 en son ki sınavdan öncekilerde de 2 ay sonra olmuştu mulakat gecen sene extra daha da uzadı.Belki bu sefer personel ihtiyacindan dolayı fazla uzatmazlar
-
Forum yine felsefeci kaynıyor beynim yandı yiminle(2016 puanlarını yanmasın sorunuz bu teşekürler naci agbal)
-
Beni eksileyerek susturamazsiniz: D
-
@İnmyheart öyle çok var hocam. mesela ilan gelse atansak bile 2017 de biz de girmiş olcaz. Hatta guyu beğenmeyip girmeyecek olanlar bile var.
-
Hali hazırda guy olanlar daha iyi bir şehiri tercih etmek için tekrar guy sınavına girebiliyorlar mı acaba
-
@konyalı onlarda ayrı bi durum oluyor. mesela bi arkadaş var gitmek istediği yerde birini bulmuş yer değişikliği yapacaklardı ama tam ayrıntılı bilmiyorum