2016 Aralık GUY Sınavı
-
@safiTÜRK69 yok yok olmaz gari no önce olsun kafamiz rahat girelim kpss ye zaten Mayıs da her ikisine de hazır olcaz şimdi sen gib in kara kutusu olarak ayrılma ilan gelinceye kadar bizimle kal
-
@safiTÜRK69 kpss den önce 6 mayısta sınav olsun isteniyorsa en geç cumaya ilan gelmeli
35 güne kadar yolu varmış ilan ile sınav arasının.Kpss den sonra yapmak ıstıyorlarsa ilan referandum haftası gelir kpss sonrası sınav
-
@miss-smith ya aslında çok bi şey de değişmez haziranın ilk haftası da sınav olabilir şu ilanı bi goreydik iyiydi
-
@ddguy tabiki önemli olan ilan️ Sınav ne zaman olursa olsun. İlan kpss için motive edecek beni
-
-
@ddguy kara kutu değil ya Maliye bakanı köylüm sadece
-
@Heisenberg Allah razı olsun işte bu çok iyi oldu
-
6-7 mayıs iyi işte on numara tarih
-
@Heisenberg 17-18 haziranda sınav olmasına engel değil sonuçların aciklanmasi
-
@safiTÜRK69 Ohh ne güzel o zaman hadi dökül tüm bilgileri Muğla var mı iller arasında isteyen çok arkadaş vardı ilan ne zaman sınav ne zaman hepsini biliyondur
-
Yönetmeliğe göre sınav ilanı 30 gün önceden duyurulmak zorunda. Haftaya cumaya kadar ilan gelirse 6 mayısta sınav olur. Onun dışındakiler bana güç geldi. Paylaşmak istedim.
-
Sınav başka bi sınavla da cakisabilir geçen sene gümrük le aynı güne denk gelmiş 14 Mayıs da ideal bence
-
@Heisenberg 20 mayıs olmaz heralde ya. Çok zor olur herkes için. Tuğrul hoca 36 gün öncesinden sınavın duyrulduğu oldu dedi.
-
@diyar 17-18 sonrasına girmedim ama LYS devam ediyor o tarihte cmtsi pazar olarak
-
Off bu sınav tarihlerine bakıyorum ve Tarih dersi nolacak diye düşünüp duruyorum. Şimdi buna çalışırken bakmak imkansız. Sınavdan sonra nasıl halledicez. Videoya başlıyım dedim ama 88 video var. Hesap çok fena karışıyo
-
6 Mayıs - 14 Mayıs en ideal tarihler sanırım
-
@hkkcndr video izlemeyin direkt konu çalışın bence
-
@turkkızı 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
6 Mayıs - 14 Mayıs en ideal tarihler sanırım
ya Allah aşkına bu yazdığımda ne var da eksilediniz beni
-
Kimsenin bir şey bildiği yok
-
@turkkızı ben sınav zor iyi çalışın dediğim için çakal oldum başkan çok takmamak lazım