2016 Aralık GUY Sınavı
-
Türkiye de yendi bugün. Bence ilanın gelmemesi için bir neden kalmadı.
-
Arkadaslar bu gece ilan gelme ihtimali varmi ki ?
-
@guy7206 vallahi sayin bakanın açıklamasından sonra bize her gece bi ihtimal:)
-
@guy7206 iddaa 2,50 oran vermiş hocam.
-
Arkadaşlar guy hazırlık sürecinde kpss tarih çalışması yapabiliyor musunuz coğrafya neysede tarih baya ayrıntı haftalar üstüste gelirse bu anlamda kötü olacak gibi
-
@Duesenberry maksimum 2000 kişilik izin istenmiş olabilir zira önce taleplere bakılsa emin olun 2000 den daha fazla talep vardır bence
-
Arkadaşlar geçen yıllardaki ilan RG ye düşmeden yarım saat önce filan memurlar nette forumda paylasiliyodu ama şu an ohal deyiz kimse cesaret edip paylasmayabilir ıns yaniliriz ilan için de 00:00 da herkes ilanın geldiğini öğrenir
-
Sevgilimizi bile böyle beklemedik ulan hazırmıyız resmi gazete
-
@RichardMusgrave vardırda onuda sonraki ilana saklıyorlardır
-
@RichardMusgrave yani ne biliyim 3500 kişilk talep toplandı diyelim 2000 e tamam dediler. Zaten hep böyle oluyormuş talep hep fazla ama kesnlikle önce talebin toplandığını düşünüyorum
-
Ya ben bu iki gun dinlenmeye karar verdim bu hafta sonu 3 yillik gunluk calismama ara vermeyi dusunuyorum ilanida herkes gibi bekliyorum ve ben dinlenmeye karar verdim die dinlenemeyecem cunku o ilan gelecek eksi atan atsin umrumda degil
-
tamamen gözlemlerime dayanarak söyleyeyim pazar ve pazartesi yayımlanan resmi gazeteler bomboş oluyor (hafta sonu onaylananlar mı yayımlanıyor bilmiyorum hafta sonu onay olur mu onuda bilmiyorum).o yüzden cumartesi ilan gelmezse salıya kadarda gelmez
-
Herkes abdest alsın oyle bekleyin dpb yi
-
@miss-smith baktım bi anlam çıkaramadım:)
-
Yaw ilan gelse sanki heryerde havai fisekler patlayacak gibi oluyormu sizde yemin ederim sanki tum dunya bunu bekliyor
-
Sinop üni alım yapacakmış. O geldi ancak.
-
Bu gecede bitti
-
f5 agladı
-
Arkadaşlar galiba sıkıntı bende. Benim hiç bi beklediğim gelmiyo. Zamanında bi kızı da beklemiştim böyle, o da gelmemişti. En iyisi ben beklemeyi bırakayım. Sizin bari yüzünüz gülsün.
-
@guy44 valla hocam aynı şey benide kara kara düşündürüyor. Eğer önce olursa tarih baya bi sıkıntıya girecek. Bi şekilde az uyku çok tarih bitiricez napalım. İlan gelse kpss öncesi mi sonrasımı sınav öğrensek bakçaz yolumuza