2016 Aralık GUY Sınavı
-
@siyasetbilimci bu gireceğin mülakat guy için prova niyetine düşün. Sıkma canını herkes aynı durumda senin hissettikleri hissediyor yaşadılarını yaşıyor.
-
Allah kimsenin işini başbakanlıkta imzaya bırakmasın, ne zormuş arkadaş ilan yayınlamak
-
KPSS BAŞVURULARINI SAKIN UNUTMAYIN
-
@miss-smith 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@siyasetbilimci bu gireceğin mülakat guy için prova niyetine düşün. Sıkma canını herkes aynı durumda senin hissettikleri hissediyor yaşadılarını yaşıyor.
Tşk ederim. İnsan hüzünleniyor işte .
-
@miss-smith KPSS öncesi son günler vakit daraldığından artık gelir diyorum. Köprü öncesi son çıkışlar
-
@paretowilfredo reyis bu ilanın kpss sonrasına kalma ihtimali var mı? Bak hazır kendimi güçlü hissediyorken söyle yıldık beklemekten.
-
@paretowilfredo köprünün tam ortasında karşımıza ayı çıkmadan gelsin ilan
-
@paretowilfredo eminim ki bizler için çok fedakarlıkta bulundun çok çalıştın zaman harcadın. Ancak bir türlü bize bi aciklama yapamadın . Acaba düşünüyorumda bir şeylere ulastinda iyice teyid edemedigin için mi bizlerle paylaşmıyor sun. Artık önümüzde zaman kalmadı ilanın tarihi yakınlaştı. Çünkü reel düşünmek gerekirse bu ilan %100 referandum dan önce ve en gec 14 nisanda gelecek. Bunu hepimiz biliyoruz. Ama sabretmekten yorulduk artık bi an önce tarihi görmek istiyoruz illeri görmek istiyoruz. O yuzden dualarimiz ilanın daha erken gelmesin den yana. bu hafta bazı şeyleri birazdaha zorlasan bizim için. birazdaha gayret gostersen bize bir açıklama yapsan. Çok memnun olacağız. Hepimiz için büyük bir gelişme olacak. Allah yardimcin olsun @paretowilfredo
-
Arkadaşlar imeceyi kitap şeklinde çıkaran yerler varmı bildiğiniz
-
var da hangı ıldesin @siyasetbilimci
-
Ankara kardeş
-
hm ankarayı bılmıyrm ama facede kok çarsısnda bı fotokopıcı soyluyolardı adını unuttum
-
Tamam orayı biliyorum kardeş mesrutiyette olması lazımdı tşk ediyorum
-
İşte bu yüzden Tercihini Yap'tayız. Malumlarda değiliz. Seviyesiz terbiyesizler.
@paretowilfredo üstad reklama dahi ihtiyacınız yok orda biz destek oluyoruz elimizden geldiğince ama zaten ölü forum boşuna bitlerini kanlandırmayın bence. naçizane bir öneri.
-
@ansızınbirilan Dostum eyvallah öncelikle Allah sizlerin de yardımcısı olsun. Her zaman uğraşmaya devam edeceğiz biz de Allah güç kuvvet verdikçe. Bilgileri yetkin ağızlardan duymak istiyorum. Bu hafta tekrar zorlayacağım bakalım.
-
@miss-smith gastamonu ağzı kulağımda çınladı bi an
-
@iyimser16 Sanmıyorum kardeşim. En geç sonuçlar açıklanmadan başvurular alınır 2016 puanıyla inşallah. Bakanın olumlu havası bende bu intibaı uyandırdı.
-
Hocam forumda üye sayısı epey var değil mı @paretowilfredo
-
@mk-ank Dostum eyvallah biliyorum o forumda arkamızdasın burda da bizimlesin. Bazı dostlarımız bizim faydalı paylaşımlarımızı başkaları da faydalansın diye oralara taşıyor. Sonra bu ahlâksızlar bu şekilde konuşuyorlar. Aslında bence de gerek yok. Zaten baktım da oraya bugün yazı yazılan iki üç başlık hep bizimle alakalı. Bizden ekmek yer hale gelmişler
İşin şakası bir yana bir düşünüp değerlendirelim olmadı dostlarla bir istişare edelim durumu. Ama oradan geldik biz de. Ben o mecrada çok haberler verdim, paylaşımlar yaptım. Ama ortamın seviyesizliğinden zaten bu yola yöneldim. Artık buradayız inşallah.
-
@merkantilist Evet ciddi rakamlara ulaştı üye sayımız çok şükür. Ki bu ilansız sınavsız dönemde dâhi dost meclisimiz kuruldu. Daha da güzel olacak inşallah hep birlikte.