2016 Aralık GUY Sınavı
-
@aksaçlı @paretowilfredo da insan oda yanılabilir olamaz mı
-
@miss-smith tabi ki yanilabilir ama güvenilir bir arkadaşımız olduğu için ben sözlerine itimat ediyorum ama insallah yanılır
-
@aksaçlı 1 saat sonra sali olacak ama
-
Saat 00:00'da herkes forumda olsun. Bi temsilci seçelim, o bakıp buraya yazsın. Hep birlikte bakınca olmuyo.
-
@gmsmustafa aynen dostum öyle düşünmedim hiç illa salı olunca gündüz olacak gibi aklıma geliyor sonuçta adam salı dahil demedi
-
@karakalpaklı aynen site çöküyor (rg )
-
O zaman söyle soralım bi @paretowilfredo hocam salı dahil mi?
-
Gün içinde ilan gelme olayı olmuyor mu ? Yani ilan gelecekse illa gece mi gelmek zorunda
-
https://twitter.com/malimevzuatcom/status/846288975362961413 haberi rt leyelim
-
Duyumculardan kimse cikipta ilan geliyor demiyor.Ayip yaaaa
-
@lal Duyumla değil, hisle bekliyoruz artık.
-
Harbiden nerde bu duyumcular kimse niye illeri falan sızdırmadi sistemi bilmiyor neden hersey bukadar gizli ?? Sanirsiniz mit uzmani sinavi..
-
@karakalpaklı hisse bakarsak her daim var.Kuvvetli duyumcular oluyordu bu sene onlar yok.Nerde bu insanlar
-
@lal Duyumcular bugün ilan yok dediğinde tüm gün boşa gidiyo gibi oluyo. Şimdi en azından bi umut bekliyoruz. Heyecanı kaçmıyo.
-
@karakalpaklı yok ya ben daha iyi konsantre oluyorum.otur ders çalış çay kahve ic .safim ya inanıyorum işte onlara
-
duyumcular ilan geldiği an şu mesajları atacak
BEN DEMİŞTİM
İLLERİ BİLİYORDUM YAZMADIM
3 AY ÖNCE BELLİYDİ BUNLAR SÖYLEMİŞTİM vsvs.. -
@totti peki biz ne diyeceğiz onlara
-
@lal Siteden ban'lana kadar eksi show onlara
-
@totti Başta 4t avanesi kararlılar vs. olacaktır kendine pay çıkaran
-
Arkadaslar bisi soracam ilan geldiginde diploma sart mi ben mezun olali baya oluyor ama gercek diplomami almadim diplomaya denk bisi verdiler o gecerlimi bilen varsa yardimci olursa cok sevinirim