2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Fişek-MORGEN eyvallah kardeşim.
-
@kilici hazırız gelmezse karabasan gelsin mi rüyana
-
Cumaya kadar gelir artık neyi bekletecekler
-
@ddguy ilan gelirse ama bu sefer peşime düşerseniz mülakat tarihleri için rüyaya yat diye
-
@kilici ilan gelsin mülakat sıkıntı değil temmuz ağustos da olsun
-
@malthusss gelmezse seni bekletsinler mi
-
Gibsosyalmedyaya ya yaziyoruz gençler hadi gelin
-
@ddguy Tabi tabi sıkıntı değil şaka bir yana sınavla ilgili herşey net sayılır bence beklemek yerine ders çalışmak lazım.
-
Kucağında bebekle ders çalışanlarda Burdami ;))))
-
@siyasetbilimci biz kucağımızdaki konu komşu ile ders çalışıyoruz bebekte bişey mi:)
-
Çok doğru hocam bebek yeğenim Allah'tan .Sınavlarla bebek büyütmek Zor iş malum .Konu komşu dortgoz su kız atansa diye bekliyor .Onlara mahcup olmamak lazım ;))))
-
Maliye soru çözüyorum neredeyse soruları ezberlemusim .Kaç defa çözdüğumu artık hesaolayamiyorum biz hazirizda bu gib niye hazır degil
-
Tweet atmayan el kaldırsın yoklama yapıyorum
-
@ErtuğrulBey76 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@Sipsilimarpuc yaa sistem değişikliği dezavantaj olabilir bakalım inşallah hayırlısı olur.
kesinlikle katılıyorum ancak geçen sene 89 kurum puanım vardı ist da mülakat da fena değildi gittim elendim 2 katında,bu yıl kpss 89 oldu çok şükür il göçte sıra bende kaldı yedeklikte sgk da muhtemelen oldu. bunu övüneyim diye yazmadım guydan elenince yazarlardı nasipte varsa olur yoksa olmaz diye sinir olurdum ancak yaşayınca anlıyor insan nasipte yoksa 2 katta olmuyor varsa 4 katlıda oluyor sgk da olursa 2 tane 4 katı mülakattan kazanmış olarak çıkmış olcam referansım falan da yok akşama kadar babamın tamirhanesinde çalışıp yardım ediyorum kimsemiz yok.
-
@ddguy hangi başlığa yazıyoruz bulamadım
-
@ErtuğrulBey76 Ek işlemler için özür dileriz hocam. Sizin için yapabileceğim herhangi bir şey var mı?
-
üzülme işaretine bıle cvp vermedı daha hılmıye yazmam
-
2 haftaya gelır demıstı 20 martta cumaya kadr gelır ınsallh
-
Bu cumaya kadar ilan gelirmi arkadaslar ya daha ne kadar beklicez sizce?
-
Bu geceki salı gazetesinden bişey çıkmaycağına emin misin ? @paretowilfredo