2016 Aralık GUY Sınavı
-
Ya arkadaşlar Allah aşkına kadir koçun şimdiye kadar dediği ne tutmuş ki bu kadar dikkate alıyosunuz bu adamı. A kadroların alım süreçleri zaten zorlu ve bence belli bir geleneği var. Bunu bürokratlarda biliyor ve böyle bir topa gireceklerine sistemin değişeceğine hatta ve hatta 10 katı olacak muhabbetine de pek inanmıyorum. Bunu zaman gösterecek. Bunlar kesinlikle ama kesinlikle şahsi düşüncelerim benim. KESİNLİKLE DUYUM DEĞİL. Bu başlığa da kadir koç hakkındaki fikrimi daha önce yazdım zaten ama tekrar yineliyorum "Kadir koçun arkadaş listem doldu o yüzden bi sayfa kurdum ordan iibfliler için için haberleri yayınlayacağım deyip sonra sayfasında kitap reklamlarını yayınladığı sayfa varya." Adamın sayfasını takip ederek prim yaptırıyonuz. O sayfaları bu kadar takip edeceğinize ders çalışsanız kendiniz için daha faydalı olur.
-
Şu sayfayı da Allah aşkına sağlam bi duyum gelene kadar rahat bırakın ya. Lütfen sizden istirham ediyorum. Her girdiğimde en az 20 30 yorum ama tek bir adam akıllı haber yok. Hep ilgisiz alakasız şeyler. İlla konuşmak istiyorsanız yönetici arkadaşlar "a kadro sorunları" diye bi başlık açsın orda tartışın fikirlerinizi Lütfen arkadaşlar lütfen...
-
Şimdi 00:00 da ilan gelse ne iyi olur be. Duy GİB duy sesimizi
-
@Dick-Advacoat ya arkadaşım sen hiç sözden anlamaz mısın ya?? Yok yok.. Sınav mınav yok. Şu başlığı işgal etme ya. Ya git arkadaşlarına anlat düşüncelerini, ne bileyim ailenle konuş. Başlığa durup durup saçma sapan şeyler yazma ya. Bi duyumun varsa söyle. Elinde bir bilgi varsa söyle. Ama artık "guy istiyoruuummm guuuyyyyy, ilan gelse keşke, paretodan da bilgi yok vb..." şeyler yazıp işgal etme şu başlığı ya. Yemin ederim bazen iyi ki devlet alım yapmıyo diyorum ya bu insanlarla bu devlet nereye varabilir ki? İnsanı dinden imandan çıkartıyosunuz ya. Lütfen diyoruz rica ediyoruz güzellikle anlaşalım diyoruz hala aynı ya.
-
@ibnihaldun kardeşim isteyen istediğini yazar. sana mı soracak millet düşüncelerini yazıp yazmayacağını.
ben de burdaki isyan yazılarını gördükçe yalnız olmadığımı farkediyorum ve mutlu oluyorum. hadi napacaz şimdi?
-
@ibnihaldun hesabına gelmiyorsa çıkarsın gruptan
-
@Dick-Advacoat çok haklısın
-
Bu aşamada bizi en çok yıpratan zaten (işlemeyen) süreçten haberi olmayan çevremiz.İnsanların hissettiklerini, aynı süreci yaşayan grupta paylaşması kdr doğal bişey olamaz.Hele ki beklentilerin boşa çıktığı şu zamanda.
-
@Dick-Advacoat @oguzidane Arkadaşlar gülmek eğlenmek için veya sitem için yeni başlık açabilirsiniz, ha keza diğer arkadaşlarda bazı sitemleri veya şakalaşmaları anlayışla karşılayabilir. Hepimiz batmış veya batmakta olan aynı geminin içindeki yolcularız, birbirimize destek olmamız gerekirken bu moral bozukluklarının yaşandığı dönemde birbirimizi kırmaktan uzak durmalıyız. Bütün arkadaşlardan rica ediyorum karşılıklı anlayış içinde olalım, birbirimize destek olalım ve birbirimize gülümsemeyi, gülüp geçmeyi bilelim :).
-
Buyurun arkadaşlar sadece duyum için ayrı bir sayfa açtım.
http://forum.tercihiniyap.net/topic/436/guy-duyum-sayfasi-sadece-duyum-paylaşimi
-
Son açıklamadan sonra HALA umudu olan bir arkadaş varsa görmek istiyorum.Belki bize de umut olur...
-
Son açıklama neymiş
-
Başbakanın mecbur kalmadıkça kamuya alım olmayacak açıklaması...
-
@AlpEren biz A grubuyuz hocam. bize demedi onu
-
@ncbb ayrım olacağını sanmıyorum hocam. bütçe aynı bütçe, devlet aynı devlet...
-
@AlpEren hocam amenna dediğine itiraz niteliginde yazmadım. benim görüsüme görede azalacak bizden alım fakat bütceye uyulacak olsa 1250 guy alımı 31 aralıga kadar tamamlanması lazımdı. 2016 da guy alımı olmadı
-
@ncbb 1250 guy alımı yazsa da 1500 alsalar haklısın da 1250 diyip hiç alım yapmamaları iyiye değil kötüye işaret maalesef
-
Bizler bu yonetimdekilerle anlaşamıyoruz. Bizler sadaka olarak yada fazla fazla alım peşinde değiliz. Illa ki devlet ihtiyacı ölçüsünde alacak. Sıkıntı zaten kadroların yeterli düzeyde olmaması, açıkların olması, işlerin layıkıyla yürüyememesi ve bu kadrolara girmek için ciddi sayıda emek veren ve emeklerinin karşılığını haklı olarak isteyen insanların bulunması. Daha yakın zamanda mecliste akademisyen olan milletvekilleri için çift maaş tasarısı sunuldu.
Bu tasarruf bir tek halka mı oluyor ilk önce? Tasarruf denince ilk önce alımları azaltma fikri ortaya çıkıyor. Ondan önce devletin sırtındaki ekstra gereksiz giderleri kesseler eşi dostu danışman diye alıp maaşa baglamasalar zaten hatırı sayılır bir tasarruf olmuş olacak. Ama yok ilk tasarruf halk üzerinden olacak kadroya girmeyi bekleyen eğitimli işsizler üzerinden olacak.
-
@ncbb Katılıyorum hocam, zaten GİB'in 1250 ihtiyacı vardı, planlanan alım bu yöndeydi, üstüne ihraçlarla birlikte mutlaka ihtiyaç hasıl olacaktır, zaten başbakan da mecbur kalmadıkça ihtiyaç olmadıkça diye belirtti.
-
ihtiyacı dikkate alsalar iyi bir sayı çıkar zaten ortaya korkuya lüzum yok gibi