2016 Aralık GUY Sınavı
-
Herkes diyo da nerde bu ilan
-
söylentiler başladıysa yakındır ilan arkadaşlar inşallah
-
Söylentilerle gelseydi
-
Arkadaşlar ne duyumcuyum nede bu konulardan anlayan arkadaşlarım var. Aslında yazmayacaktım ama dayanamadım.Benim gibi zor durumda olanlar varsa diye yazma gereği duydum(askerliğim geldi,ailem işsiz kaldım diye deliye dönecek ve beni de delirtecekler). Dershane müdürüne gittim normalde son derece pozitif biridir kendisi fakat ne ocak ne şubat ayında ilan gelmez dedi. bahar belki dedi. Bakın bir duyum değil. Dershane hocamda sadece bugünün şartlarına bakıp söyledi,onunda bir yerden duyum aldığını zannetmiyorum. sadece söylemek istedim. puanım 86 kafayı yemek üzereyim ama durum böyle İnşallah dershane hocam yanılır.Tek açık kapıyı referanduma bıraktı.
-
Ne yazmş tam olarak @joeblack16
-
Ya bir susun ya. Eğer gerçek bir duyum yoksa yazmayın buraya
-
senin istihbarat ne alemde başkan @paretowilfredo
-
@sradaninsan dershane hocası allah mı
-
Delorean biz sana güveniyoruz boşa çıkartma
-
@De_lorean ne alakasi var nasil boyle bir baglanti kurdunuz acaba
Yazdigim hangi cumleden bu anlam cikiyor acaba? -
@Jakuppp neyine güveniyorsun @De_lorean in
-
Ee adam kesin gelecek dedi bizi bilen bilir dedi
-
@Jakuppp kesin derken tarihide verdi mi barii
-
Malumlar da birisi 2016 yi birakin 2017 de bile gelmeyecek diyor. Bakan bey demis butce gorusmelerinde 2017 de guy ile ilgili bi alim planimiz yok demis.
-
Aralığın ortası olmadan gelecek demiş
-
o ne dedi bu ne dedi diyene kadar, kaderini yaşa ya da yenisini yaz
-
Dostlar guyunn geleceği yok P3 puanim 81 aralık atanma şansım varmı guy calismaya devam
ediyimmi bilmiyorum siz ne dersiniz -
@Selim-Ertürk siz ilanın ne zaman geleceğini düşünüyorsunuz ?bayağı girmiyordum buraya karışmış yine ortalık galiba .
-
@guycu p3 ten bizene kardeşim burası guy yeri
-
bu sene ilanın gelmeyeceğine yönelik hiç kimsenin şüphesi yok . yanlız 15 aralıkta mı gelecek ilan 15 martta mı bunu bilmek lazım .