2016 Aralık GUY Sınavı
-
@yatutarsa 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Benim.morali zıfır arkadaşlar.artik hiç umudum falan kalmadı tekrar sınava hazırlanmak.zaten ölüm.gibi geliyo kusura bakmayın biraz moral bozuyorum ama ruh halim bu yönde
Aynen bende öyle p35 85 daha çalışasımda yok hevesde gitti moralde girecem pöhe
-
@kderviş Bu ülke nasıl bu hale geldi hala anlamış değilim
-
Şimdi aklımda garip bir denklem var? Kamu kurumlarımda bir hayli ihraç olmasına rağmen, devlet yetkilileri mevcut kamu personeli sayısının fazla olmasını gerekçe göstererek alımların minimal düzeyde tutulacağını açıkladı ve açıklıyor. Kendi kendime soruyorum, alımlar son bir kaç yıl içerisinde mi anormal arttı diye evet öyle oldu ama nerelere oldu, Polis, Öğretmen ve Sağlık Personeli alımlarına oldu. 2014 KPSS'den beri A ve B kadrolara gerçekleştirilen istihdam çok sınırlı düzeyde yapıldı. O halde, bu açıklamalar, son yıllarda fazla fazla alınan bu üç meslek grubuna yapılıyor diyorum sonra bir bakıyorum 15.000 Öğretmen alınıyor, 10.000 polis alınıyor, 10.000 Özel harekat alınıyor, 5.000 Sağlık Personeli alınıyor. Epi topu kamuya istihdam edilen İİBF ve SBF mezunu sayısı A ve B kadro ile birlikte son yıllarda 5.000'i bulmazken, istihdam kısıtlamasını bu fakülte mezunlarına uygularsan yaptığının hiçbir değeri olmaz. 5.000'i diyelim 3.000'e çektin, 2.000 kişilk istihdam tasarrufu yaptın iyi de kamuya asıl alımlar: geçen yıl gerçekleştirilen alımlar üzerinden konuşuyorum 57.000 Öğretmen, 20.000'den fazla Polis ve 20.000'den fazla Sağlık personeli. 97.000 kişi alındığını gösteriyor belki gözden kaçırdığım alımlarını da hesaba katmazsak. İİBF, SBF mezunundan kestiğin 2.000'lik tasarrufu, Bu saydığım 3 meslek grubundan 20.000-40.000 şeklinde bile yapabilirsin. Neden bunlar konuşulmuyor da, İİBF ve SBF alımlarına gözler dikiliyor. Fazla fazla alınan kadrolar bu fakülte mezunları değillerdi ki, fazla fazla alınan diğer meslek gruplarıydı. İşta benim bu duruma ne aklım ne de matematiksel mantığım yetmiyor.
-
2013' te puan yetmez giremesin.
2014'te il seçimine takılır giremezsin.
2016'da alım olmaz yine giremezsin.lan ben böyle hayatın ta..
-
@dibace bende
-
-
Biz birlik olsaydık bunlar gelmezdi diğer branştakiler birlikte hareket ediyor onlar bu süreçten etkilenmiyor ben birlik olalım diyince bana kızıyorsunuz gelin akşam etkinlik yapalım 600 kişi gelse gündemde oluruz
-
Ajsam saat ve tag belirleyelm ve birlk olalm face ve diger gruplarada yazalm
-
@deulukiz M şimşek'i mumla arıyoruz
-
iibfliler referanduma hayır tarzında bir tag olsun bazı arkadaslar siyasi görüşünden dolayı belki yazmaz ama bende bugune kadar akp ye oy verdim iibfye kadro şeklindeki tag pek işe yaramadı öğretmenler gibi yapalım başka fikri olan var mı
Ben face kullanmıyorum psikolojim bozuluyor oralara arkadaslar yazsın saat 20.30 da yapalım -
abi bütün forumlara bütün sitelere ulaşmamız lazım. başlıyoruz sonra kimse yazmıyo. ertesi gün haberimiz yoktu diye geliyolar.
HADİ BİRİSİ ÜSTLENSİN SİTELERE FORUMLARA HERYERE ULAŞTIRMAYI. sonra yapalım -
Ben twittera da yazdım face hariç sosyal medya hesaplarına yazdım face kullanmıyorum orda insan strese giriyor kullanan bir iki kişi tüm gruplara yazsın akşam 20.30 da
-
tag ı tam belirledik mi? akp'nin iibf düşmanlığı mı diyelim. referanduma hayır olayı biraz siyasi olur. çünkü ülke çıkarlarıyla kendi çıkarları filan derken çarşı karışır
-
Boşuna uğraşmayın bence zamanın da sadece guy icin olan etkinlikleri ben ve birkac arkadasim duzenliyoduk. 1 hafta oncesinden malumlara face gruplarina twitera hergun yaziyoduk hergun. Gelen kisi maksimum 100 etkinligin 2. 3. Saatine dogru 300 kisi oluyodu
-
İibfden referanduma hayır gibi bir tag belirlendi faceye sadece yazmadım onada siz yazın lütfen memurlarada yazdım
-
Memurlarda açtığım başlığı siliyorlar bidaha açtım ins silmezler
-
Ben şöyle düşünüyorum bütçede ki avukat alımını yaptıysa guy alımını da en az 1250 ile yapar bencee
-
Etkinlik facede paylasıldımı
-
arkadaşlar alım büyük olasılıla başkanlık ile gelecek.. ona yakın tarihler olacak.. almama ihtimali olursa çok şey değişmiştir demektir..talep var talep kesin.. bu alım olmazsa hükümetten dolayı olmayacak.. tasarruftan dolayı.. yoksa hazır olan 1.500 kişilk ilan var.. bakalım olmazsa demek ekonmk kriz de vurdu deriz... benim de bu sene p35 86 ama daha bu puanla mülatım yok.....
-
boştan konuşmuyorum istanbulda guy olan arkadaşım talep verdikk hatta 1500 istedik diyor seneler itibaryla hepsi alınmasa bile yarısı kesin dedi.. şef var tanıdıklarım.. bizim için en kötü senaryo içerdeki veri hazırlamaları guy sınavı düşünüyormuş kurum... kendi içinden kapatrsa ihtiyacı sorma :(((