2016 Aralık GUY Sınavı
-
@ddguy set değil direk soru bankası
@guyan-gelmiş 2014 ten beri kpss nin içindeyim zeyneli en az 3 defa bitirmişimdir daha fazlada olabilir bir sürü kaynak çözdüm iktisattan economicus dikotomi themis ceteris murat ama iktisat özürlüsüyüm kpssden 10 u geçemedim -
Çıkmış soruları söylemiyorum bile:)
-
@keynesin-amcası ben sadece zeyneli 1.5 defa döndüm açıkcası 3-4 defa daha dönmeyi düşünüyorum. ama kpssde 15 yaptım nedense ben A grubunda çok soru çözmenin kafa karıştırdığını düşünüyorum.
-
@guyan-gelmiş olabilir benim iktisat hariç diğer derslerim iyi hukuktan sadece konsensus muhaseben ferhat la abaküs maliyeden de 4t ile teftişe bakıyorum sadece okulda iktisat derslerimizin hocası iyi değildi halen oturmadı bende
-
@keynesin-amcası iktisatla özel bir bağın var anlaşılan
-
@keynesin-amcası benim hukukum kötü konsensus'a kapasitem yetmedi bende Dönüşüm'e döndüm o biraz daha hafif.
-
@keynesin-amcası İktisada kim girdi hocam sizin nedense bende hiç sevmiyorum özellikle para banka
-
@guyan-gelmiş çözdükçe çözesi geliyor insanın ama sınavda yapamıyorum kaymakamlıkta iktisadı yapabilseydik şuan mülakatta hazırlanıyor olacaktım
-
@ddguy mevlüt makroyada hiç gülmeyen biri vardı ismini hayırlayamıyorum şuan para bankada yıldız soyismindd biri
-
@guyan-gelmiş ben hukuk ta konu tekrarından yanayım açıkçası themise başlamıştım yarıda bıraktım 15 net filan vardı
-
@ddguy sayısalı seven bir insanım gün boyunca muhasebe iktisat çalışayım koymaz ama hukuktan iki sayfa okumak bana zulüm gibi geliyor.Ama konu tekrarında haklısın o yüzden kpss de 1.5 net yaptım zaten hukuktan
-
@keynesin-amcası nasipten öte köy yok demeki:)
-
Hukukta çok soru çözmektense konuya hakim olmak daha iyidir konuyu kavramak için tabiki soru çözülmeli.Ben hukukta hiç soru çözmedim lider yayınlarının hukuk kitaplarını defalarca döndüm 22-5 ti hukuk sadece o kitaptaki konu sonlarındaki testleri çözdüm. ve hukukta sadece yeterli gördüğünüz tek kaynaktan çalışın her kitabın konunun mantığını anlatma tarzı farklı olabiliyor tavsiyem bu hukukta
-
@Affectio-Sctts aynem oyle bende sadece konsensustan çalıştım benimde iyi geldi işte iktisat olmayınca olmuyor
-
@keynesin-amcası aynı kitaba çalısınca artık böyle fotoğraf olarak kitabın bölümleri zihninizde canlanıyor sınav esnasında ama ezber yapmayın hukukta kesinlikle konunun mantığını anlamaya çalışın . kafaya yatmayan şeyi ezberlesen de bir faydası olmaz
-
Bu sene muhasebe ne garip ti ya 10 netim vardı benim genel muhasebeden düzgün bi soru hatırlamıyorum
-
@ddguy valla ben bugün çok gaza geldim
-
@Affectio-Sctts 10 15 tekrardan sonra ister istemez hem konuyu iyi anlıyorsun hem soruları ezberliyorusn artık konsensustaki hangi sayfada hangi soru var ezberledim:)
-
@ddguy muhasebe resmen metni anlama soruları gibiydi:) rakam yoktu resmen
-
@guyan-gelmiş aynen maliyet hesapları bide şu sözel olan Türk muhasebe standartlari mi ne ordan soru vardı ben mal gibi kaldim muhasebe de çok da severim ama insan illa bi derste takiliyo iktisattan 6 7 diyodum o bile muhasebeden yüksek geldi