24 Eyl 2016 13:57

Merhaba dostlar. Bildiğiniz gibi şu an en çok beklenen sınav bu. Bugüne dek gerek özelden gerekse sayfada sorulan sorulara net yanıt vermekten kaçındık. Çok haber almamıza rağmen teyit edemediğimizi ve emin olmadan paylaşmayacağımızı söyledik. Bu kez biraz daha güçlü bir kaynaktan gelen bilgiler var. Bunlar DUYUM ama netlik oranı daha yüksek diyebiliriz. Bugüne dek çekindik ama beklentilerinizi de düşününce bu kez yayımlama kararı aldık. Çalışmalarınıza hız verin sınav gelecek inşallah.

Allah bizi utandırmasın, her birinizin de gönlüne göre versin dostlarım;

-Aralık (çok yüksek ihtimal ikinci hafta) ayında başlayacak ve önümüzdeki en 3 seneye yayılacak bir alım planı hazırlanıyor. İlk faslıda Aralık 2016 olacak inşallah.

-1750 Kişi, iller hakkında net bilgi alamadım ama her bölgeden iller var. İzmir ve egeden bir kaç il daha olacakmış. Ankara'nın ilçeleri var merkez hakkında bilgi alamadım.

-İlan Ekim'in ortasına kadar verilir denildi.

-Sistem konusunu özellikle sordum; 10 katı sınava çağırılacak. İL SEÇİMİ YOK!, 4 katı mülakata kalacak. Sınav sistemi aynı 100 soru tipik GİB sınavı.

-İnşallah tüm kardeşlerimin hakkında hayırlısı olur. Allah bizi haberden dolayı utandırmasın sizlerin de bahtını açık etsin.

Allah yâr ve yardımcınız olsun.